Θλίψη για τον 42χρονο Θύμιο που έχασε τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο
2 years, 5 months ago
6

Ταυτοποιήθηκε από τον πεθερό του ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος στον κόμβο Βελεστίνου. Ο 42χρονος Θύμιος Τζώρτζος, σύμφωνα με το taxydromos.gr ήταν κτηνοτρόφος και έμενε στον Ριζόμυλο.

Ήταν παντρεμένος με ένα παιδί.

Η σύζυγός του Φανή Βούλγαρη είναι συντετριμμένη. “Θέλω να ξέρει όλος ο κόσμος ότι ήταν το καλύτερο παιδί που έβγαλε η Θεσσαλία. Καταπληκτικός πατέρας και σύζυγος” αναφέρει σε μήνυμά της στα social media. “Πάλευε πάντα για όλους άνευ όρων γιατί έδινε πάντα άνευ όρων. Τον αγαπάμε μέχρι το άπειρο”.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εξέφρασε τα συλλυπητήρια της καθώς ο 42χρονος αγωνίστηκε παλιότερα στην ομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το όχημα του, κινούμενο στην επαρχιακή οδό Βόλου-Βελεστίνου, με κατεύθυνση από Βόλο προς την Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, συγκρούστηκε μετωπικά στο διαχωριστικό στηθαίο εισόδου των δύο (2) κλάδων της Ν.Ε.Ο. Α.Θ.Ε., έθραυσε τις μεταλλικές μπάρες και προσέκρουσε σε κολώνα σήμανσης, με αποτέλεσμα την πρόκληση πυρκαγιάς και την απανθράκωση του οδηγού.

Τέλος, από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Μαγνησίας, παραγγέλθηκε προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Μαγνησιας.

 

enikos.gr