Θρίλερ στα Ψαχνά Ευβοίας: Δολοφονία ο θάνατος 33χρονου πατέρα -“Τον κλείδωσαν στην αποθήκη και πέταξαν το κλειδί”
3 months, 18 days ago
6

Δολοφονία ήταν o θάνατος του νεαρού πατέρα και αγρότη Βαγγέλη Σαλή στα Ψαχνά Εύβοιας,  αν και οι πρώτες ενδείξεις παρέπεμπαν σε αυτοκτονία.

Η δικαιοσύνη έχει πειστεί πως πρόκειται για δολοφονία, γι’ αυτό και άσκησε δίωξη κατ΄ αγνώστων για ανθρωποκτονία. Η υπόθεση όμως μπαινοβγαίνει στο αρχείο με τον αδελφό και τη μητέρα του να παλεύουν για να βγει στο φως η αλήθεια. Ποιοι και πως σκηνοθέτησαν το σκηνικό θανάτου του Βαγγέλη Σαλή 33 ετών από την Εύβοια; Οι μαρτυρίες που έρχονται τώρα στο φως και τα στοιχεία που «δείχνουν» τους ενόχους.

Ο άτυχος 33χρονος βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, μέσα σε μία αποθήκη στα χωράφια του από έναν εργάτη του. Δίπλα του ένα μπουκάλι με φυτοφάρμακο, διαφορετικό από αυτό που ανιχνεύτηκε στην πορεία στον οργανισμό του. Ήταν Τρίτη 24 Μαΐου 2016 όταν κατέληξε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” βρέθηκε στην Εύβοια και στο σημείο της δολοφονίας. Στο χωριό Καστέλα η οικογένεια διατηρεί χωράφια και ο δημοσιογράφος της εκπομπής μίλησε με τον αδελφό του Βαγγέλη Σαλή.

“Ήταν μεσημέρι νωρίς το απόγευμα, εγώ ήμουν στη λαϊκή με τη μητέρα μου, ο αδερφός μου μόλις είχε πάει σε μια καφετέρια να πάρει έναν καφέ και ένα κρουασάν για να συνεχίσει τη δουλειά του στο χωράφι. Μαζεύαμε πράγματα για την Τετάρτη για τη λαϊκή. Ο ιδιοκτήτης είπε ότι ήτα χαρούμενος, καλαμπούρισαν κιόλας, πήρε τον καφέ του και όταν βγήκε έξω από το μαγαζί συνάντησε έναν φίλο του κολλητό, με τον οποίο κάθισαν, μιλήσαν, και μου είπε ότι θα κανόνιζαν το Σάββατο να βρεθούν για να φάνε. Ο αδελφός μου βρέθηκε νεκρός από τον εργάτη του, κοίταξε μέσα στην αποθήκη και τον είδε. Δεν μπορούσε να ανοίξει και βρήκε το κλειδί απ’έξω. Πήρε το κλειδί ανοίγει την πόρτα και βλέπει τον Βαγγέλη κάτω. Ήταν πεσμένος κάτω και μόλις τον είδε του άπλωσε τα χέρια ο αδελφός μου. Τον σήκωσε ο εργάτης τον έβγαλε έξω, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο και δεν έβρισκε το κλειδί του αυτοκινήτου. Το κλειδί βρέθηκε κάτω από το κάθισμα. Εκεί δεν το έβαζε ποτέ ο αδελφός μου” είπε ο Αντώνης Σαλής, αδελφός του θύματος.

enikos.gr