Θρήνος για γνωστό dj που “έσβησε” στα 46 του από κορονοϊό
2 years, 7 months ago
6

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από τον θάνατο του γνωστού dj Γιάννη Σαλάχα, από κορονοϊό.

Ο 46χρονος εργαζόταν χρόνια ως dj και ηχολήπτης σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά στον Βόλο, ενώ επίσης διατηρούσε εταιρεία ηχητικών και φωτισμού για γάμους και βαπτίσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος, ο 46χρονος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό πριν από 18 ημέρες.

Στις 12 Αυγούστου διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Βόλου με τους γιατρούς που τον εξέτασαν να δίνουν αμέσως εντολή να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διασωληνωμένος.

Η κλινική του εικόνα ήταν πολύ σοβαρή, ενώ το γεγονός ότι ήταν ανεμβολίαστος αποδείχθηκε καθοριστικό. Νόσησε βαριά με αποτέλεσμα ο κορονοϊός να προκαλέσει σοβαρές αναπνευστικές δυσλειτουργίες, οι οποίες τελικά αποδείχθηκαν μοιραίες.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να ανακτήσει δυνάμεις.

Σαλάχας DJ Κορονοϊός

Ο Γιάννης Σαλάχας ήταν πατέρας δύο παιδιών

Ο 46χρονος dj κατέληξε, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του. Συντετριμμένη η σύζυγός του και τα δύο του παιδιά αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι “έφυγε” για πάντα ο δικός τους άνθρωπος.

Συγκλονισμένοι είναι επίσης οι φίλοι και συνεργάτες του. Ο Γιάννης Σαλάχας συνεργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και τοπικές μουσικές σκηνές.

Για πολλά χρόνια υπήρξε συνεργάτης στο Lab Art. Χθες η διεύθυνση της γνωστής μουσικής σκηνής τον αποχαιρέτησε μέσα από τα social media.

Η ανάρτηση του Lab Art για τον θάνατο του dj

Είμαστε συντετριμμένοι. Σήμερα έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος συνεργάτης μα πάνω απ’ όλα φίλος Γιάννης Σαλάχας. Ανέλπιστη απώλεια και δηλώνουμε βαθύτατα σοκαρισμένοι, που αποχαιρετάμε το χαμόγελο του.
Ήταν άνθρωπος με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά του.
Πάντα θετικός και με καλοσύνη που είχε έμφυτη μέσα του, σε έκανε να χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί του. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μας και ήμασταν δίπλα του σε δυσκολίες και χαρές. Η σκέψη μας στην οικογένειά του και στους οικείους του.
Θα μας λείψεις πολύ Γιάννη, θα σε θυμόμαστε πάντα. Καλό σου ταξίδι αδερφέ.