Thug Slime – Ποιος είναι ο ράπερ του αιματηρού περιστατικού στη Λένορμαν – «Μικρό με γοήτευαν οι παράνομοι»
2 years, 4 months ago
6

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης, μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γνωστός ράπερ Thug Slime επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε πατέρα τριών παιδιών. Μάλιστα, μπροστά στο περιστατικό φαίνεται να ήταν και ένα 10χρονο παιδί, χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι παιδί του θύματος.

Ποιος είναι ο Thug Slime

Ο Thug Slime γεννήθηκε το 1996 στη Σόφια με την μητέρα του να είναι από τη Βουλγαρία και πατέρας του από τη Νιγηρία.

Στην Ελλάδα και στα Σεπόλια μετακόμισε η οικογένεια όταν ο ράπερ πήγαινε δημοτικό.

Τον Απρίλιο του 2019 έβγαλε το πρώτο του κλιπ., ενώ τα τραγούδια του συγκεντρώνουν αρκετές εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

«Ήμουν στο ίδιο σχολείο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

«Στην Αθήνα μετακομίσαμε όταν ήμουν στην πρώτη δημοτικού, στα Σεπόλια. Τα Σεπόλια έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη μουσική και στους στίχους μου, με έχουν επηρεάσει πολύ στον τρόπο που γράφω. Η γειτονιά μου έχει ό,τι έχουν οι γειτονιές στα Πατήσια, στην Κυψέλη, στην Αττική, στον Άγιο Νικόλαο, και έχει απ’ όλα, τα καλά της και τα κακά της. Έχει απλούς ανθρώπους, ηλικιωμένους που ζουν εκεί 70 χρόνια, πολλούς ξένους, Τσιγγάνους, αλλά έχει και εγκληματικότητα, παρανομία, φόνους. Γι’ αυτό έχει και πάρα πολλή αστυνομία, πολλούς της ομάδας ΔΙΑΣ, πολλούς ΟΠΚΕ, πολλή ασφάλεια» είχε πει στη Lifo τον Ιανουάριο.

«Ήμουν στο ίδιο σχολείο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τον Κώστα, τον αδερφό του, ήμασταν στην ίδια τάξη. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου. Τους θυμάμαι να παίζουν συνέχεια μπάσκετ, το βράδυ να πηγαίνουν στις προπονήσεις. Όσα έχουν καταφέρει τους αξίζουν. Δούλεψαν πολύ σκληρά γι’ αυτό» είχε συμπληρώσει.

«Μικρό με γοήτευαν οι παράνομοι»

Σε άλλο σημείο είχε πει πως «μεγαλώνοντας σε αυτό το περιβάλλον, με έχουν επηρεάσει πολύ οι ιστορίες που άκουγα. Μικρό με γοήτευαν οι παράνομοι, τους είχα ως πρότυπο, γιατί τους έβλεπα στη γειτονιά με ωραία αμάξια, ωραία ρούχα, ωραία ρολόγια, να κυκλοφορούν με ωραίες κοπέλες, και για ένα παιδί ήταν σαν παράδειγμα του πώς «πρέπει να είναι ένας άντρας». Μου έχουν μείνει όλα αυτά από τότε. Είναι μια ωραία γειτονιά τα Σεπόλια, όπου όλοι οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους, όπως σε κάθε γειτονιά. Δεν είναι γειτονιά που σε αναγκάζει να βγεις σκληρός. Υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν delivery, παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο, το τι θα γίνεις είναι θέμα επιλογών, ξεκάθαρα».

«Οι νέοι ράπερ κουβαλάνε όλον τον ενθουσιασμό και τα λάθη της ηλικίας»

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι οι νέοι ράπερ είναι άτομα πολύ νεαρά που κουβαλάνε όλον τον ενθουσιασμό και τα λάθη που έχει αυτή η ηλικία. Και κάνουν μόνοι τους μουσική, δεν έχουν κανέναν να τους ελέγχει, είναι για πρώτη φορά ελεύθεροι να πουν και να κάνουν ό,τι θέλουν. Στα 18 δεν είσαι ο ίδιος που είσαι στα 24 και σίγουρα είσαι πολύ αλλιώτικος στα 35. Όσοι κρίνουν, πρέπει να έχουν την υπομονή να δουν πώς θα εξελιχθούν αυτά τα παιδιά. Στην Ελλάδα οι σούπερ σταρ είναι το πολύ 25 χρονών και έχουν χτίσει μια καριέρα μόνοι τους. Ε, δεν θα είναι ίδιοι στα 30 τους, ούτε σε ήχο ούτε σε στίχο» τόνιζε σε άλλο σημείο.

«Δεν είμαι κακός άνθρωπος επειδή μιλάω για σκληρά πράγματα»

«Δεν είμαι κακός άνθρωπος επειδή μιλάω για σκληρά πράγματα. Τη δική μου αλήθεια δεν θα την αλλάξω ποτέ. Ο κυριότερος στόχος μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους γύρω μου, όσο και με όποιον τρόπο μπορώ, να βελτιώσω τον εαυτό μου σε πολλά θέματα, γιατί πολύς κόσμος παρεξηγεί και δεν τον κατηγορώ ‒ κάποιοι με το δίκιο τους. Θέλω να βελτιωθώ ως άνθρωπος γενικά, να προσέχω λίγο πιο πολύ τον εαυτό μου, γιατί νιώθω ότι τον έχω παραμελήσει πολύ τον τελευταίο καιρό, να δώσω περισσότερο βάρος στην υγεία μου. Αυτός είναι ένας στόχος σημαντικός» είχε καταλήξει.