«Την περίμενα να κάνουμε Πρωτοχρονιά και αυτή γλεντούσε σε άλλο σπίτι» – Η απολογία του Αιγύπτιου
2 years, 2 months ago
6

Στο live που έκανε απο το facebook την παραμονή Πρωτοχρονιάς, στα απαξιωτικά σχόλια των φίλων του γιατί τον παράτησε και δεν άλλαξε τον χρόνο μαζί του και την οργή που ένιωθε για την εγκατάλειψη απο την 30χρονη γυναίκα, απέδωσε την φρικαλέα πράξη του ο 34χρονος Αιγύπτιος.

Στις τέσσερις σελίδες της απολογίας του, ο αλλοδαπός οικοδόμος, έκανε μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν και την ταυτότητα του και στη συνέχεια έδωσε τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για την κτηνωδία σε βάρος της συντρόφου με τον άγριο ξυλοδαρμό της, τον οποίο μάλιστα μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση στα social media.

Μια αδιανόητη πράξη, που ανέβασε απο το προφίλ της κοπέλας στο facebook γιατί όπως είπε από τον προσωπικό της λογαριασμό, ανέβαζε τα στιγμιότυπα της διασκέδασης της, για να την τιμωρήσει. Όπως χαρακτηριστικά είπε εκτός απο το υπόμνημα του και προφορικά στο δικαστήριο αλλά και στον δικηγόρο που του διόρισε το κράτος, απο το προφιλ που έκανε λάιβ τα «γλέντια» της, απο το ίδιο προφίλ ανέβασε για τρία λεπτά σε ζωντανή μετάδοση το ξύλο που της έριχνε, για να δουν τα ίδια άτομα που έβλεπαν τη διασκέδαση της, την παραδειγματική της τιμωρία…

Ξεκινώντας, την απολογία του είπε οτι ήρθε πριν απο 14χρόνια στην Ελλάδα, απο ένα χωριό, κοντά στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπου. Δουλεύει ως οικοδόμος και διαμένει σε διαμέρισμα επι της οδού Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα. Με την 30χρονη κοπέλα απο τη Βουλγαρία, γνωρίστηκαν πριν απο 4 μήνες και όπως είπε σχεδίαζαν να παντρευτούν.

Παραμονή Πρωτοχρονιας βρισκόταν στο σπίτι του και την περίμενε με την αδερφή της για να αλλάξουν μαζί τον χρόνο, όμως οι δυο γυναίκες δεν εμφανίστηκαν ποτέ γιατί πέρασαν το βράδυ σε φιλικό σπίτι. Αυτό που πυροδότησε το φυτίλι της οργής του 34χρονου οικοδόμου ήταν το ότι η κοπέλα δεν απαντούσε στις κλήσεις του ενώ το γεγονός οτι έκανε live μετάδοση στο facebook απο τις στιγμές που περνούσε στο φιλικο σπίτι με αποτέλεσμα να τον καλούν φίλοι του και να μιλουν απαξιωτικά για εκείνη λεγοντας του οτι τον παράτησε και τον ντροπιάζει, τον έβγαλε εκτος εαυτού.

Έτσι την επόμενη ημέρα πήγε και την βρήκε στο σπίτι που εργάζεται στο Γαλάτσι και όπως είπε (σε αντίθεση με όσα είπε η κοπέλα οτι την ξυλοκόπησε, την έσερνε απο τα μαλλιά και την πέταξε σε ένα ταξί) την πήρε με τη θέληση της να πάνε στο σπίτι του να τα βρούν. Εκει άρχισαν να τσακώνονται και πάνω στην οργή του άρχισε να την ξυλοκοπεί, ενω για να την τιμωρήσει για τα όσα μετέδιδε ζωντανά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς απο το facebook, πήρε το κινητό της και από τον ίδιο της τον λογαριασμό, μετέδιδε για 3 λεπτά τον ανηλεή ξυλοδαρμο της έτσι ώστε τα ίδια άτομα που την έβλεπαν λίγες ώρες νωρίτερα να διασκεδάζει να παρακολουθησουν το ξύλο που έτρωγε.

Σε ο,τι δε, έχει να κάνει με τη φιάλη υγραερίου είπε ότι τη χρησιμοποιεί για να μαγειρεύει και όταν έκανε έφοδο η Αστυνομία έχασε τον έλεγχο ενώ καταλήγοντας, ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. Ο Αιγύπτιος όπως ήταν φυσικό, δεν έπεισε τις αρχές και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

protothema.gr