Το διαδίκτυο αποθεώνει τον Κιάνου Ριβς για τις φωτογραφίες με θαυμάστριές του χωρίς να τις αγγίζει
2 months, 13 days ago
6

Σε αγαπημένο παιδί του διαδικτύου έχει αναδειχθεί ο Κιάνου Ριβς και μάλιστα τον τελευταίο καιρό, η λατρεία από τους χρήστες προς το πρόσωπό του είναι τόση, που και ο ίδιος δε μπορεί να πιστέψει. Ο λόγος που στο διαδίκτυο έχουν «κολλήσει» τελευταία με τον Καναδό ηθοποιό; Ο τρόπος που φωτογραφίζεται με γυναίκες – είτε πρόκειται για θαυμάστριές του είτε για συναδέλφους του – τις οποίες αγκαλιάζει, χωρίς να τις αγγίζει.

Ο Κιάνου Ριβς, ο οποίος έχει ζήσει ανείπωτες τραγωδίες, δεν αρνείται να φωτογραφηθεί με θαυμάστριές του αλλά προσέχει πολύ και σε κάθε φωτογραφία, το χέρι του βρίσκεται σε απόσταση εκατοστών πίσω από τις γυναίκες, αντί να το βάζει στη μέση ή την πλάτη τους.

Στις 9 Ιουνίου χρήστης των social media δημοσίευσε στο Twitter ένα κολάζ φωτογραφιών με τον ηθοποιό να στέκεται δίπλα σε γυναίκες για να φωτογραφηθεί και παρατήρησε ότι ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής σειράς «John Wick» στην πραγματικότητα δεν τις αγγίζει στην πλάτη ή στους ώμους όταν ποζάρει.

«Ζούμε στην εποχή του κινήματος #MeToo και προσέχει να μην τοποθετεί το χέρι του εκεί όπου δεν είναι η θέση του» σχολιάζει δημοσίευμα του Zeit Magazin.

Σε αρκετές φωτογραφίες με θαυμάστριες φαίνεται απομονωμένος, έχει τα χέρια στις τσέπες, κρατά αποστάσεις, αναφέρει το δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, πολλοί είναι οι θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επικροτούν τη στάση του ηθοποιού: «Ένας πραγματικός κύριος» έγραψε χρήστης στο Facebook. Άλλοι αναφέρουν ότι είναι απλώς ευγενικός.

Μία χρήστης σχολίασε ότι πιστεύει πως ο Κιάνου Ριβς δεν ακουμπά τους άλλους γιατί σέβεται την ιδιωτικότητά τους και ότι δεν πρόκειται για αντίδραση στο κίνημα #MeToo.

«Ο Κιάνου έχει την απίθανη δύναμη να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι αγκαλιάζεσαι, χωρίς να σε αγγίζουν» έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Κάποιοι άλλοι χρήστες δημοσίευσαν φωτογραφίες του από την πρόσφατη περιοδεία για την προώθηση της ταινίας «John Wick: Chapter 3 – Parabellum», στις οποίες η Χάλι Μπέρι του κρατά του μπράτσο.