«Το κάναμε για πλάκα, δεν έγινε και τίποτα» – Σοκάρουν τα λόγια των 15χρονων που βίαζαν συμμαθητή τους και τραβούσαν βίντεο
1 year, 4 months ago
6

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση που εξιχνιάστηκε από τις Αρχές. Ενας 15χρονος έπεσε θύμα βιασμού από οκτώ συμμαθητές του σε διαμέρισμα.

Του Θεοδόση Π. Πάνου
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έξι ανήλικους ενώ άλλοι δύο ταυτοποιήθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες είναι ηλικίας 15-16 ετών και είναι μαθητές Λυκείου. Οι ανήλικοι τραβούσαν βίντεο τον βιασμό και στη συνέχεια διακίνησαν το παράνομο υλικό.

Οι δράστες φέρονται να βίαζαν κατ’ εξακολούθηση τον συμμαθητή τους σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στα δυτικά προάστεια.

Όταν συνελήφθησαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς ότι «το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτα. Το βλέπαμε σε βίντεο από ταινίες στα κινητά, όλοι μαζί»

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνελήφθησαν πρωινές ώρες προχθές, Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, έξι (6) ανήλικοι για υπόθεση βιασμού ανηλίκου.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

real.gr