Το νέο προεδρείο του Δήμου Αθηναίων -Τι ζήτησε ο Μπακογιάννης
1 minute ago
6

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου της Αθήνας.

Το μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων

«Πιστεύω ειλικρινά πως αν συνεργαστούμε, αν συνεννοηθούμε, θα κερδίσουμε. Και να γίνουμε εμείς οι ίδιοι η αλλαγή που θέλουμε να φέρουμε στην Αθήνα. Ας εμπνεύσουμε, λοιπόν, τους συμπολίτες μας, όλοι μαζί, ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά, με το έργο μας και όχι με τα λόγια Μας» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, που σήμερα ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του, στην διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου  όπου εξελέγη το προεδρείο αλλά και τα μέλη της Επιτροπής Οικονομικών και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου της Αθήνας

Τεντόμας πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείχθηκε, με ευρεία πλειοψηφία, ο Χρήστος Τεντόμας, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Αθήνα Ψηλά» με 37 ψήφους υπέρ, 8 λευκά και μία αποχή.

Αντιπρόεδρος και γραμματέας, εξελέγησαν αντιστοίχως, επίσης με την ίδια πλειοψηφία (37 υπέρ, 8 λευκά και μία αποχή), ο προταθείς από την παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» δημοτικός σύμβουλος, Ρήγας Αξελός και η δημοτική σύμβουλος Καλλιόπη Γιαννοπούλου, προερχόμενη από την παράταξη «Αθήνα είσαι εσύ».