Το πιο «κουφό» Airbnb βρίσκεται στην Κρήτη -Είναι ένα… κρεβάτι! [εικόνες]
4 months, 29 days ago
6

Τον τίτλο του πιο ασυνήθιστου «ακινήτου» που διατίθεται, για βραχυχρόνια μίσθωση, μέσω της πλατφόρμας Airbnb, διεκδικεί ένα… κρεβάτι από το Παλαιόκαστρο, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

 Ο τίτλος του «ακινήτου» είναι «Summer Bed under the Stars» (Καλοκαιρινό κρεβάτι κάτω από τ’ αστέρια) και ουσιαστικά πρόκειται για ένα κρεβάτι, σε εξωτερικό χώρο! 

Το «Καλοκαιρινό κρεβάτι κάτω από τ' αστέρια» της Κρήτης / Πηγή: airbnb.com

Η ανάρτηση, προφανώς, απευθύνεται σε πιο… ρομαντικές ψυχές που θέλουν να επιστρέψουν για λίγο στην ατίθαση εφηβεία, θαυμάζοντας ταυτόχρονα τον έναστρο ουρανό της Κρήτης.

O κήπος έχει και τραπεζάκι / Πηγή: airbnb.com

Οι παροχές και το κόστος διανυκτέρευσης

Το μήνυμα της ιδιοκτήτριας στο Airbnb αναφέρει το εξής: 

«Να ονειρεύεσαι κάτω από 1.000 αστέρια στο καλοκαιρινό κρεβάτι. Να κοιμάσαι σε ανοιχτό χώρο, αλλά σε ένα όμορφο και “ζεστό” κρεβάτι! Μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και 13 χιλιόμετρα από τη βασική πόλη της Κρήτης, το Ηράκλειο». 

Στο κείμενο επιπλέον τονίζεται ότι οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν την τουαλέτα και το ντους, καθώς και την κοινόχρηστη κουζίνα.

Το κρεβάτι από άλλη οπτική γωνία / Πηγή: airbnb.com

Το Airbnb ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι δεν περιλαμβάνονται -προφανώς- κλιματισμός, τηλεόραση, θέρμανση και… ανιχνευτής καπνούς, όμως διατίθεται πρωινό και πλυντήριο. 

Η τιμή για τη διανυκτέρευση, όπως εμφανίζεται στο Airbnb, είναι στα 32 ευρώ, ενώ μαζί με το κόστος καθαρισμού και υπηρεσιών μπορεί να φτάσει στα 41 ευρώ. 

Να σημειωθεί ότι το ίδιο ακίνητο έχει εμφανιστεί και στην τιμή των 21 ευρώ τη βραδιά στο Airbnb. 

Πηγή: airbnb.com

Πηγή: airbnb.com

Οι κριτικές επισκεπτών

Το «Καλοκαιρινό κρεβάτι κάτω από τ’ αστέρια» έχει σχεδόν 5/5 αστέρια, με τους επισκέπτες να μιλούν για έναν ονειρικό κήπο, με ελαιόδεντρα και ανέσεις. 

«Μείναμε μια νύχτα στον καταπληκτικό κήπο και κοιμηθήκαμε κάτω από τα αστέρια σε ένα γλυκό και ρομαντικό κρεβάτι. Θα μπορούσαμε να μείνουμε σε αυτόν τον κήπο για πάντα» αναφέρεται σε μια κριτική. 

Αλλος επισκέπτης πλέκει το εγκώμιο της ιδιοκτήτριας και υποστηρίζει ότι ήταν μια «ωραία εμπειρία». Ο ίδιος εξηγεί, ωστόσο, ότι «αν είστε ευαίσθητοι στους ήχους, η λεωφόρος δεν είναι μακριά». 

Πηγή: airbnb.com