Το πρωτοχρονιάτικο μπαζάρ του Συλλόγου Ελπίδα -Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Μαριάννα Γουλανδρή εν δράσει [εικόνες]
1 year, 3 months ago
6

Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, Σύλλογοι και Σωματεία διοργανώνον τα μπαζαάρ τους προκειμένου να στηρίξουν ο καθένας το έργο του. 

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα και το μπαζάρ (14ο κατά σειρά) του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παδιών με καρκίνο». 

Επί δύο ημέρες την προηγούμενη εβδομάδα το Ξενοδοχείο Theoxenia Palace στο Κεφαλάρι, πλημμύρισε κόσμο που έφθασε ως εκεί όχι μόνο από την Αθήνα αλλά και από την επαρχία για να στηρίξει τη δράση του συλλόγου. 

Φυσικά, παρούσα εκεί η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία, αφού πρώτα ευχήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και καλές γιορτές, υποδέχθηκε τους φίλους του Συλλόγου που επισκέφθηκαν το Βazaar προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, στηρίζοντας τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Το φετινό γούρι του Συλλόγου, σχεδιασμένο ειδικά για την «ΕΛΠΙΔΑ» από την επικεφαλής του ELPIDA Youth κυρία Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού, και αφιερωμένο στην αγάπη, έγινε ανάρπαστο από την πρώτη κιόλας ημέρα αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την υποστήριξη του κόσμου προς τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

Το περίπτερο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» συγκέντρωσε το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου με το γούρι της αγάπης που κατασκευάστηκε από το κοσμηματοπωλείο «SERKOS» και με τα υπέροχα πρωτότυπα δώρα που πρόσφεραν με πολλή αγάπη φίλοι και χορηγοί: MAC, O-LIVE, ONAR, Ρωμανός Μιχαήλ, Εκδόσεις Καπόν, Γιώργος Πετρίδης, Λεία Τορναρίτη Έλληνα, Φαίη Μπαρμπαλιά, Δέσποινα Μοιραράκη, Αγλαΐα Κατσίγιαννη, Βάρσος, MARVA, MANOLO, Σέβη Κωνσταντινίδη και Κατρίνα Τσάνταλη.

Με ιδιαίτερη αγάπη και συγκίνηση ο κόσμος προμηθεύτηκε τις πολύ όμορφες και πρωτότυπες χειροποίητες κατασκευές από το Περίπτερο του «Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ», τις οποίες κατασκεύασαν οι εθελοντές του δημιουργικού εργαστηρίου μαζί με την βοήθεια των γονιών και των παιδιών με πολύ μεράκι.

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που με κέφι είχαν επιλέξει και σχεδιάσει τα μέλη της Επιτροπής ELPIDA Youth ενθουσίασαν τους επισκέπτες, οι οποίοι στήριξαν με τις αγορές τους τους σκοπούς του Συλλόγου.

Οι χειροποίητες δημιουργίες στο τραπέζι του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» εντυπωσίασαν με την πρωτοτυπία τους, ενώ μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον του κόσμου για τα βιβλία που προσέφεραν οι εκδόσεις «Καλέντη» και οι εκδόσεις «Διόπτρα».

Το τραπέζι του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» κέρδισε το ενδιαφέρον του κόσμου με τις έξι συλλεκτικές τσάντες με την υπογραφή έξι κορυφαίων Ελλήνων ζωγράφων (Γιάννη Αδαμάκο, Κώστα Βαρώτσο, Σωτήρη Σόρογκα, Αλέκο Φασιανό, Μαρία Φιλόπουλου) που συνοδεύονταν από μια ξεχωριστή ευχή τους. Η Ιουλίτα Ηλιοπούλου πάλι, προσέφερε το έργο του νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη.

Φανή Σαραντοπούλου, Άννα Μαμιδάκη Σκλαβενίτη, Χριστίνα ΜήτσηΣτελέχη και μέλη των Συλλόγων "ΕΛΠΙΔΑ", "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ", "ΞΕΝΩΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" μαζί με μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του BazaarΆσπα Γυφτοπούλου, Τζωρτζίνα Έλληνα με την Αγλαία Κατσίγιαννη, Πρόεδρο Συλλόγου Παραπληγικών Νομού Δράμας και την μητέρα της