Το τερμάτισαν οι Άγγλοι τουρίστες στην Ισπανία: Πίνουν μπύρες, μεθάνε, τριγυρνάνε γυμνοί και δεν υπακούουν στην αστυνομία (Video)
1 minute ago
6

Για άλλη μια φορά οι Άγγλοι τουρίστες δεν ξέφυγαν από τον κανόνα και όπου βρίσκονται μεθούν κάνουν χοντροκομμένα αστεία και δεν υπακούουν στις αρχές. Έτσι και τώρα στην Ισπανία που πλήττεται από τον κορωνοϊό, όσοι άγγλοι την έχουν επισκεφτεί, τριγυρνάνε μεθυσμένοι, γυμνοί στο δρόμο, πίνουν μπύρες και λένε στον κόσμο «Δεν είναι τίποτε μια απλή γρίπη είναι. Να έχετε ευτυχισμένες ημέρες».

Στο Benidorm, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο που συγκεντρώνει πολλούς Άγγλους τουρίστες, είχαν σχηματίσει ομάδες μεθυσμένωνκαι ημίγυμνων και τραγουδούσαν με παράφωνες φωνές το τραγούδι Hey Baby από τον DJ Ötzi. Κάποιοι άλλοι έβγαιναν από τα σούπερ μάρκετ με το καρότσι γεμάτο μπύρες και αλκοόλ


Την ίδια στιγμή η Ισπανική αστυνομία προσπαθούσε να τους απομονώσει ενώ οι Άγγλοι συνέχιζαν το χαβά τους και δεν υπάκουν σε τίποτε.


Η Ισπανία έχει ραγδαία αύξηση κρουμάτων κορωνοϊού. Από 1.987 τα κρούσματα εκτινάχθηκαν σε 11.178 σε μόλις 24 ώρες, ενώ οι νεκροί ανέρχονται σε 491. Οι πόλεις της χώρας είναι σε καραντίνα για τουλάχιστον 14 ημέρες.