Το θρίλερ της Πάτρας στο Τούνελ: Η θεία αποκαλύπτει τι συνέβη την κρίσιμη νύχτα
2 months, 16 days ago
6

Η θεία των παιδιών μιλάει στο Τούνελ για το θρίλερ της Πάτρας, αποκαλύπτοντας όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα, και δίνει απαντήσεις για το πανάκι με το αίμα που βρέθηκε στην κούνια του μωρού.

Η αδελφή της Ρούλας, της μητέρας από την Πάτρα με τα τρία νεκρά παιδιά, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη για τα όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ, αλλά και τα όσα ακολούθησαν.

«Εκείνη τη νύχτα όμως…»

«Συνήθως όταν ξύπναγε το μωρό, η Ρούλα το τάιζε αμέσως. Εκείνη τη νύχτα όμως της έβαλε την πιπίλα, σταμάτησε το κλάμα και ξανακοιμηθήκαμε. Γι’ αυτό και το πρωί της έδωσε κρέμα, αντί για γάλα, γιατί είχε περάσει η ώρα» σημείωσε.

«Η Τζωρτζίνα ξύπνησε από τις φωνές της μητέρας της. Δεν έχουμε εικόνα του τι ώρα πέθανε το παιδί. Περιμέναμε την ιατροδικαστή να βγάλει την ώρα του θανάτου. Δεν μου έκανε κάτι εντύπωση, ήταν μια χαρά το παιδί και το προηγούμενο βράδυ. Δεν ήταν δυνατό το κλάμα του, σαν νιαούρισμα, ήταν κάτι που το έκανε συχνά», ανέφερε.

Η ίδια έδωσε απαντήσεις και για το πανάκι με το αίμα που βρέθηκε στην κούνια του μωρού.

«Hρθαμε στο σπίτι και πήγαμε κατευθείαν στην κούνια γιατί ήθελε η Ρούλα να μπει στο δωμάτιο του παιδιού. Στη γωνία της κούνιας η Ρούλα με τον Μάνο είδαν το πανάκι του μωρού και μου το έδωσαν για να το παραδώσω στην αστυνομία.

«Να μην πειράξουμε το δωμάτιο»

»Εκείνοι με τη σειρά τους θα το παρέδιδαν στον ιατροδικαστή. Με πήραν τηλέφωνο από την αστυνομία το ίδιο απόγευμα και μας είπαν να μην πειράξουμε το δωμάτιο γιατί θα ερχόταν την επόμενη μέρα κλιμάκιο από το εγκληματολογικό.

»Φωτογράφισαν και φύγανε. Η Τζωρτζίνα εκείνη την ώρα δεν ήταν εκεί, την είχαμε δώσει σε μία οικογενειακή φίλη για λίγο να παίξει», είπε στη δημοσιογράφο η θεία των τριών άτυχων κοριτσιών.

in.gr