Τόλμη και Γοητεία – Μπρουκ Λόγκαν και Έρικ Φόρεστερ ποζάρουν μαζί ύστερα από 34 χρόνια – Η φωτογραφία τους που «έριξε» το Instagram
2 years, 7 months ago
6

Μία διαφορετική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κάθριν Κέλι Λάνγκ. Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο από τον ρόλο της Μπρουκ Λόγκαν στη «Τόλμη και Γοητεία», δημοσίευσε μία φωτογραφία που κανείς δεν περίμενε.

Συγκεκριμένα, η 60χρονη ανέβασε μια selfie τους από τα γυρίσματα της σαπουνόπερας. Σε αυτή την βλέπουμε με τον Τζον Μακ Κουκ, κατά κόσμο Έρικ Φόρεστερ.

Οι δυό τους, από το 1987 που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο μέχρι και σήμερα, είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα τους στην μικρή οθόνη.

Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Τόλμη και Γοητεία» είναι η μακροβιότερη σαπουνόπερα στην ιστορία της τηλεόρασης παγκοσμίως, καθώς μετρά 34 χρόνια προβολής. Μάλιστα, το δίκτυο CBS έχει ανανεώσει τη σειρά και για το 2022.

Την υπόθεσή της παρακολουθούν καθημερινά περίπου 400 εκατομμύρια άτομα σε όλον τον κόσμο. Αριθμός που την έχει βάλει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

«Αγαπώ την δουλειά μου. Είναι τέλειο να εργάζεσαι με ανθρώπους τόσα πολλά χρόνια και να είναι ακόμη διασκεδαστικό», έγραψε στη λεζάντα η τηλεοπτική Μπρουκ Λόγκαν.

Δείτε την ανάρτησή της