«Τον σκότωσα» φώναξε ο 16χρονος νεαρός και αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στον πατέρα του
2 years, 2 months ago
6

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε το κυνήγι αγριογούρουνων, όταν ένας 16χρονος νεαρός σκότωσε καταλάθος τον 33χρονο θείο του στο καρτέρι που είχαν στήσει κοντά στο μικρό φράγμα της Άρτας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα των οκτώ κυνηγών, οι οποίοι είναι όλοι συγγενείς μαζί τους χωρίστηκαν προκειμένου να καλύψουν μεγαλύτερη περιοχή.

Ο 33χρονος άντρας, πήρε μαζί του τον 16χρονο αγαπημένο του ανηψιό και πήγαν προς το μικρό φράγμα της Άρτας.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος μπερδεύτηκε και πυροβόλησε καταλάθος τον θείο του με πυρομαχικά για αγριογούρουνο.

Ο θάνατος του 33χρονου άντρα ήταν ακαριαίος και στο άκουσμα του πυροβολισμού, ο πατέρας του του 16χρονου και αδερφός του θύματος έτρεξε να δει τι συμβαίνει.

Όταν ο ανυποψίαστος πατέρας του 16χρονου και αδελφός του 33χρονου, έφτασε κοντά στο παιδί του, τον ρώτησε τι συνέβη και το παιδί σε κατάσταση σοκ τον κοίταξε και του είπε πως σκότωσε τον θείο του, στρέφοντας ταυτόχρονα την καραμπίνα πάνω του πυροβολώντας και τον εαυτό του.

Αμέσως μαζεύτηκαν και οι υπόλοιποι της ομάδας των κυνηγών και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβαν τον 16χρονο και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί ότι οι πυροβολισμοί και οι φωνές των κυνηγών αναστάτωσαν την αγροτική περιοχή που βρισκόντουσαν όπου οι κάτοικοι ειδοποίησαν και εκείνοι τις Αρχές.

Αυτήν την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, έχει ολοκληρωθεί η χειρουργική επέμβαση του 16χρονου, στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας με την κατάσταση του να παραμένει κρίσιμη.