«Τον σκότωσα γιατί πείραξε την κοπέλα μου» είπε ο δράστης του φονικού στη Χίο
1 year, 10 months ago
6

Ομολόγησε την πράξη του ο 28χρονος δράστης που μαχαίρωσε θανάσιμα τον 40χρονο πατέρα δύο παιδιών, τα ξημερώματα του Σαββάτου στο χωριό Λιθί της Χίου.

Ο Τέντης Μήτσος είπε κυνικά στους αστυνομικούς που  έφτασαν αμέσως στο σημείο, όταν ενημερώθηκαν για το συμβάν, ότι  «τον σκότωσα γιατί πείραξε την κοπέλα μου», ενώ δεν προέβαλε καμία αντίσταση όταν αυτοί του πέρασαν τις χειροπέδες.

chios-11

 

Το φονικό έγινε στο καφέ-μπαρ όπου δούλευε ο δράστης με τη φιλενάδα του.

Το θύμα είχε πάει για ποτό στο συγκεκριμένο μπαρ κι ενώ είχε πιει, σύμφωνα με τους μάρτυρες που ήταν μπροστά στο περιστατικό, άρχισε να παρενοχλεί την κοπέλα του δράστη την ώρα που σέρβιρε ποτά στους θαμώνες του μαγαζιού.

Τότε ξεκίνησε μια λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στο θύμα και τον δράστη με αποτέλεσμα να καταλήξει σε μια μεταξύ τους συμπλοκή με τον 28χρονο να παίρνει το μαχαίρι και να τραυματίζει θανάσιμα τον 40χρονο Βαλάντη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,ο πατριός του 28χρονου είχε ανοίξει πριν λίγο καιρό το καφέ-μπαρ και είχε βάλει το δράστη με την κοπέλα του να εργάζονται.

IMG_8056

 

IMG_8058

Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξανδρής είναι ο 40χρονος πατέρας, δύο παιδιών. Ο άτυχος άντρας είχε εκλεχθεί τοπικός σύμβουλος στο χωριό του, το 2010 και διατηρούσε οβελιστήριο στην περιοχή. Η οικογένεια του άτυχου 40χρονου είναι συντετριμμένη.

«Μεγάλωνε με τη γυναίκα του τα δύο ανήλικα παιδιά τους, πολύ γνωστός στην περιοχή, διατηρούσε οβελιστήριο, δεν είχε πειράξει κανέναν. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τον σκότωσαν για μια κοπέλα που μπορεί να είναι και παρεξήγηση», λέει μια γυναίκα , κάτοικος του χωριού, στο protothema.gr.

Δοκιμάστε την τώρα για 30 μέρες δωρεάν

 

Learnworlds