Τουμασάτου: μόνο η μαμά «πρέπει» να έχει τύψεις που αφήνει το παιδί για να βγει;
2 years, 4 months ago
6

Δυστυχώς, κάποιες αντιλήψεις που θέλουν τη μαμά και τον μπαμπά να κρίνονται με δύο μέτρα και δύο σταθμά επιμένουν στις μέρες μας. Κάπως έτσι, η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε αντιμέτωπη με μια αρκετά άβολη ερώτηση, στην οποία, όμως, έδωσε την κατάλληλη απάντηση.

Το βράδυ της Τρίτης, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Αγώνας νέγρου και σκύλων» στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» και μετά την παράσταση έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Μία ερώτηση, όμως, στάθηκε ικανή για να την εκνευρίσει και να την ενοχλήσει ιδιαίτερα. Ρωτήθηκε αν έχει τύψεις που άφησε τη κόρη της στο σπίτι για να έρθει στην πρεμιέρα.

«Έχετε ρωτήσει κάποιον άντρα αν έχει τύψεις που βγαίνει ή μόνο τις μανούλες;», απάντησε σε έντονο ύφος η Μαριάννα Τουμασάτου, «Για ξανασκεφτείτε το πριν ρωτήσετε μια μανούλα, να ρωτήσετε και έναν μπαμπάκαΟι τύψεις δεν είναι ίδιον των γυναικών, ούτε των μητέρων. Τύψεις έχεις όταν δεν φέρεσαι καλά, όταν φέρεσαι καλά στο παιδί σου δε σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνεις τίποτα άλλο για να πουν οι άλλοι “Ααα είναι μια καλή μαμά”. Είμαι καλή μαμά έτσι κι αλλιώς».