Τουρκία: Καρέ καρέ η δολοφονία γνωστού δικηγόρου μέσα σε εστιατόριο
2 years, 2 months ago
6

Οι κάμερες ασφαλείας εστιατορίου κατέγραψαν καρέ καρέ την σοκαριστική εκτέλεση του 42χρονου δικηγόρου στην Κωνσταντινούπολη Σαφάκ Μαχμουτγιαζιτσίογλου. Ο δικηγόρος που ήταν γνωστός όχι μόνο στους νομικούς κύκλους αλλά και στο ευρύ κοινό, ήταν νομικός σύμβουλος της Μπεσίκτας αλλά και σύζυγος της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας στην Τουρκική τηλεόραση Ετσέ Ερκέν.

Όπως δείχνουν οι κάμερες στο δρόμο περπατούν δυο νέοι άνδρες οι οποίοι μπαίνουν μέσα στο εστιατόριο. Αφού εντοπίζουν το τραπέζι του δικηγόρου που εκείνη την ώρα δειπνούσε, τον πιάνουν και τον σέρνουν στο πάτωμα για να τον τραβήξουν προς την πόρτα.

Ψυχροί εκτελεστές

Ο δικηγόρος αντιστέκεται και τότε οι άγνωστοι τραβάνε όπλο, τον πυροβολούν και εξαφανίζονται. Στη συνέχεια ο δικηγόρος εμφανώς τραυματισμένος, μπουσουλάει μέχρι τα μέσα τραπέζια. Ύστερα από λίγο αφήνει την τελευταία του πνοή από ακατάσχετη αιμορραγία και πριν φτάσει το ασθενοφόρο.

Η αστυνομία προχώρησε σε 11 συλλήψεις ανάμεσα τους και τα αδέρφια Καντίρ και Αλί Γιασάκ τα οποία φαίνεται να είναι οι εκτελεστές του 42χρονου δικηγόρου.