Τούρκος έδειρε μέχρι λιποθυμίας την ερωμένη του σε βιντεοκλήση με τη γυναίκα του
2 years, 11 months ago
6

Σε μια αποτρόπαια πράξη φέρεται να προχώρησε ένας άπιστος σύζυγος στην Τουρκία, προκειμένου να «αποδείξει», σύμφωνα με την αρρωστημένη λογική του, στη σύζυγό του ότι είχε μετανιώσει για τον παράνομο δεσμό που διατηρούσε.

Σύμφωνα με τη Sun, η σοκαριστική επίθεση συνέβη στην Αττάλεια, αφού η 24χρονη Μπεϊζά Γιουρτάς ανακάλυψε ότι ο φίλος της, Μπουλέντ Γιουκσέκ, της είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένος, και αμέσως τον παράτησε.

Στο μεταξύ, η σύζυγος του Γιουκσέκ είχε μυριστεί τον παράνομο δεσμό, και ο άπιστος σύζυγος αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή ένα αρρωστημένο σχέδιο για να της δείξει έμπρακτα ότι είχε μετανιώσει: θα έδερνε άγρια την πρώην ερωμένη του και θα έδειχνε στη γυναίκα του τον ξυλοδαρμό σε βιντεοκλήση.

turk-2

Μιλώντας στο πρακτορείο Newsflash, η Μπεϊζά εξήγησε ότι η ανακάλυψη της διπλής ζωής του αγαπημένου της την καταρράκωσε ψυχολογικά. «Την ημέρα που συνέβη το περιστατικό θα μετακόμιζα σε άλλη πόλη. Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ήθελε να με δει μια τελευταία φορά», λέει η 24χρονη. Το πρώην ζευγάρι κανόνισε να βρεθεί στην Αλάνια, το απόγευμα της 31ης Μαρτίου.

«Δεν ξέρω γιατί συμφώνησα να πάω. Όταν συναντηθήκαμε όμως με έσυρε στο αυτοκίνητό του και κλείδωσε τις πόρτες. Ξεκίνησε να με χτυπάει. Με χτυπούσε ξανά και ξανά», ισχυρίζεται η νεαρή κοπέλα. Μετά από λίγη ώρα, όπως υποστηρίζει, ο πρώην εραστής της πραγματοποίησε βιντεοκλήση με τη σύζυγό του, προκειμένου εκείνη να δει τι έκανε. «Σου αρέσει, αγάπη μου;», φέρεται να ρωτούσε ο άνδρας τη γυναίκα του ενώ έδερνε την Μπειζά, σύμφωνα με τη μαρτυρία της νεαρής.

Αντί να του πει να σταματήσει, η γυναίκα στην άλλη άκρη της γραμμής απάντούσε: «Τρελαίνομαι! Χτύπα την ξανά! Χτύπα τη για μένα τώρα».

turk-3

Μετά τον ξυλοδαρμό της, η τρομοκρατημένη και τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Σύντομα όμως δοκίμασε ένα δεύτερο σοκ όταν πληροφορήθηκε ότι, αφού έκαναν μερικές ερωτήσεις στον πρώην της, οι αστυνομικοί τον άφησαν να φύγει!

Φοβισμένη για τη ζωή της, η 24χρονη αποφάσισε τότε να μοιραστεί ορισμένες φωτογραφίες που έδειχναν το χτυπημένο της πρόσωπο στα social media«Σας παρακαλώ βοηθήστε με! Δεν θέλω να καταλήξω σαν τις άλλες γυναίκες που δολοφονούνται από άνδρες. Δεν θέλω να πεθάνω», έγραψε στο μήνυμά της στους συμπολίτες της.

turk-4

Αφού οι αναρτήσεις της έγιναν viral και εξαιτίας της κατακραυγής που προκλήθηκε, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από το γραφείο του εισαγγελέα. Σύμφωνα με την Sun, ο Γιουκσέκ είναι πλέον υπό κράτηση και έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού. Η αστυνομία βρήκε πάνω του και τρία γραμμάρια κάνναβης, προσθέτει η εφημερίδα.

«Αρχικά τον άφησαν αλλά τελικά συνελήφθη, χάρη στα social media. Έχω καταγγείλει και τον Μπουλέντ και τη γυναίκα του. Δεν ξέρω πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση» δήλωσε η 24χρονη στο πρακτορείο.