Τραγική ειρωνεία: Η μητέρας της 11χρονης στο Αργος, είχε σώσει την Ασπασία που είχε πυροβοληθεί από τον πατέρα της
8 months, 7 days ago
6

Ολόκληρη η Ελλάδα έχει παγώσει με την οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής στην πόλη του Άργους. Ένας 29χρονος άνδρας, σκότωσε την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ολόκληρη η Ελλάδα είχε παγώσει, και όταν πριν από πέντε χρόνια, τον Αύγουστο του 2013, ξανά στην ίδια πόλη, η 17χρονη τότε Ασπασία Μπόγρη δέχθηκε πυροβολισμό από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος επίσης μετά έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας όμως, είναι πως την Ασπασία την κράτησε στη ζωή η μητέρα της 11χρονης που έφυγε από άδοξα και με τόσο άσχημο τρόπο την περασμένη Κυριακή, η οποία είναι αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο του Άργους.

Η μητέρα της Ασπασίας, Σπυριδούλα Φατούρου, μιλώντας στο iefimerida.gr, ανέφερε πως αν δεν ήταν η συγκεκριμένη γιατρός, η οποία και πρώτη ανέλαβε την 17χρονη όταν εισήλθε στο νοσοκομείο εκείνο το μεσημέρι του Αυγούστου, δεν ξέρει αν το παιδί της θα είχε σωθεί. 

«Η Άσπα μου είχε εικόνα νεκρής. Είπε πως θα τη σώσει για τα 17 της χρόνια… έτσι και έκανε», είπε χαρακτηριστικά η κ. Φατούρου. «Δεν μπορώ να πιστέψω πως τώρα συνέβη στην ίδια αυτό το τραγικό περιστατικό, να χάσει το παιδί της», πρόσθεσε.

«Η τραγωδία που βιώνει η οικογένεια αυτή τώρα, μου έφερε στο μυαλό την τραγωδία του παιδιού μου…», είπε στο iefimerida.gr η ίδια.