Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη με μία γυναίκα από την Αυστρία η οποία είχε επιλέξει το νησί ως μόνιμο τόπο διαμονής της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, η 63χρονη γυναίκα από την Αυστρία βρήκε τραγικό θάνατο χτες το απόγευμα μέσα στο σπίτι όπου έμενε μόνιμα και μόνη της στο Ρέθυμνο.
Γείτονες και οικεία της πρόσωπα είχαν μέρες να δουν την γυναίκα από την Αυστρία με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν τις Αρχές για την αναζήτηση της.
Oι αστυνομικοί όταν άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού της βρέθηkαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα αφού η γυναίκα κείτονταν νεκρή.
Σύμφωνα με πηγές του cretapost.gr, προς το παρόν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ενώ η νεκροψία/ νεκροτομή αναμένεται να διαλευκάνει τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την 63χρονη γυναίκα.
real.gr