Τραγωδία στη Λιβαδειά: Δυο νεκροί 27 και 30 ετών και τρεις τραυματίες σε τροχαίο
1 year, 8 months ago
6

Εκτροπή του αυτοκινήτου που επέβαιναν οι πέντε νεαροί – Αφού έγινε σύγκρουση με τα προστατευτικά και άλλα αντικείμενα εκτός οδοστρώματος, κατέληξε στο ποτάμι – Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς

Δύο νεαροί νεκροί και τρεις φίλοι τους σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του νέου τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε στη Λαμίας – Λιβαδειάς και έρχεται να προστεθεί σε σειρά θανατηφόρων τροχαίων των τελευταίων ημερών που έχουν αναφερθεί στη χώρα μας, όπου νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τροχαίο έγινε στην 92η χθ Λαμίας – Λιβαδειάς, στο ύψος του Αγίου Νεκταρίου το βράδυ της Τετάρτης. Δύο νεαροί 27 και 30 ετών έχασαν τη ζωή τους και τρεις φίλου τους, με ηλικίες από 22 έως 30 ετών, μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Το τροχαίο έγινε όταν το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του. Αφού συγκρούστηκε με τα προστατευτικά κι άλλα σταθερά αντικείμενα εκτός οδοστρώματος, κατέληξε στο ποτάμι, με αποτέλεσμα η τοπική κοινωνία να βυθιστεί στο πένθος.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς.