Τραγωδία στην Ηλεία: Ηλικιωμένος πυροβόλησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε -«Θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ»
2 months, 30 days ago
6

Μία οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την περιοχή Λατίφι στην Αμαλιάδα, αφού το πρωί της Παρασκευής ένας 82χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με περίστροφο την 74χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια, έστρεψε την κάνη πάνω του και πυροβόλησε, βάζοντας έτσι τέλος και στη δική του ζωή.

Όπως αναφέρει το ilialive, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 6 τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας, πίσω ακριβώς από την επιχείρηση που διατηρούσαν χρόνια στην περιοχή και τη συνέχιζε ο γιος τους, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν όλα προσχεδιασμένα.

Τα τηλεφωνήματα πριν από την τραγωδία

Ο ηλικιωμένος λίγο πριν σκοτώσει τη σύζυγό του και βάλει τέλος στη ζωή του, κάλεσε στο τηλέφωνο τον γιο του και τον ενημέρωσε για το τι θα επακολουθούσε.

Έκλεισε το τηλέφωνο και στη συνέχεια ενημέρωσε και την Αστυνομία για τις αποφάσεις που είχε πάρει. Δυστυχώς κανείς δεν τον πρόλαβε. Τα επόμενα λεπτά, ακολούθησε ο ήχος από τους δύο πυροβολισμούς.

Πέρασαν λίγα λεπτά ώσπου ο γιος και οι αστυνομικοί να βρουν νεκρούς τους δύο ηλικιωμένους. Και αυτό γιατί η οικογένεια διατηρούσε και δεύτερο σπίτι στην Αμαλιάδα και πρώτα όλοι κατευθύνθηκαν προς τα εκεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ηλικιωμένο ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτά φαίνεται πως οδήγησαν στην απόφαση του ηλικιωμένου άντρα να βάλει τέλος στη ζωή τους.

«Είμαστε άρρωστοι, θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ», φέρεται να είπε στον γιο του, στα τελευταία του λόγια, πριν τραβήξει τη σκανδάλη.