Τραγωδία στην Ηλιούπολη: “Ακούστηκαν εκρήξεις” λένε οι γείτονες – Νέες πληροφορίες για τη φωτιά
1 year, 9 months ago
6

Σε τραγωδία εξελίχθηκε μία φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη Αττικής, όπου έπειτα από μεγάλη επιχείρηση ανασύρθηκε η σορός ενός 69χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 6 το πρωί σε διώροφο σπίτι επί της οδού Πριάμου, στο οποίο έμεναν δύο αδέλφια. Η φωτιά εκδηλώθηκε στο ισόγειο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Οι πυροσβέστες μπαίνοντας στο σπίτι, εντόπισαν τον άνδρα απανθρακωμένο, ενώ οι περίοικοι υποστηρίζουν ότι άκουσαν και εκρήξεις.

Σύμφωνα με το MEGA, η 70χρονη γυναίκα απεγκλωβίστηκε την τελευταία στιγμή, λίγο πριν φτάσουν οι φλόγες στο δωμάτιό της. Μεταφέρθηκε με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική με ισχυρές δυνάμεις και συγκεκριμένα τέσσερα οχήματα με 12 πυροσβέστες. Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, τα δύο αδέλφια αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα και στο σπίτι υπήρχαν φιάλες οξυγόνου. Η πυρκαγιά ξέσπασε από το άναμμα τσιγάρου, που σε συνδυασμό με το οξυγόνο προκάλεσαν την φωτια.

in.gr