Τρεις λόγοι να επισκεφτείτε την Ικαρία
1 year, 7 months ago
6

Παραλία Σεϋχέλλες

Εκεί ο χρόνος σταματά από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα φτάσετε, η ζωή ξεκινά ξανά από την αρχή. Διότι, στην Ικαρία τα πράγματα κυλούν τόσο αργά, ώστε να καταφέρετε να πιάσετε ακόμη και τη στιγμή πάνω στην αλλαγή της. Κάτι που όσοι έχετε ήδη επισκεφτεί το νησί, θα γνωρίζετε πολύ καλά, καθώς είναι πολύ πιθανό η καρδιά σας να έχει μείνει ακόμη εκεί…
Ο τρόπος για να φτάσετε είναι πολύ εύκολος καθώς, υπάρχει πλοίο από τον Πειραιά, αλλά και αεροπλάνο από το Ελ. Βενιζέλος. Διαλέγετε τον τρόπο που επιθυμείτε και ίσως, μετά από τους τρεις παρακάτω λόγους, σας δώσουμε έστω και μια αφορμή για να επισκεφτείτε το νησί της μακροζωίας.

Τα μοναδικά (και άπειρα) πανηγύρια του Αυγούστου

Η Ικαρία φημίζεται για τα πανηγύρια και το κέφι της. Έτσι, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη λίστα, όλα τα πανηγύρια που γίνονται τον Αύγουστο στα χωριά του νησιού. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Λένε πως στην Ικαρία, οι άνθρωποι ζουν όποτε θελήσουν εκείνοι και υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να χορεύουν μέχρι «τελικής πτώσεως»;

Η εκδρομή στους Φούρνους

Μπορείτε να πάρετε το καΐκι από το λιμάνι στον Αγ. Κήρυκο. Καιρού επιτρέποντος, δηλαδή, καθώς πρέπει η θάλασσα να είναι με το μέρος σας για να επισκεφτείτε το σύμπλεγμα νησιών δίπλα στην Ικαρία, τους Φούρνους. Εάν τα καταφέρετε, εκεί θα απολαύσετε φρέσκο ψάρι και αστακούς, κατευθείαν από τους βυθούς τους.

Η αγάπη σας για το surf

Στο νησί της μακροζωίας, εκτός από το εξαιρετικό φαγητό και τα πανηγύρια, θα σας «τραβήξει» και η αγάπη σας για το σερφ. Διότι, μπορείτε να επισκεφτείτε τη Μεσακτή για να σερφάρετε μέχρι τη δύση του ήλιου και να ζήσετε την ελληνική εκδοχή ενός California Dream. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε τα ποτά σας στο beach bar της παραλίας. Διαφορετικά, ένα μικρό yoga session, θα σας κάνει να ξαναβρείτε το ζεν σας.