Τροχαίο στη Βουλή: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο “αντίο” στον Ιάσονα
3 years, 9 days ago
6

Το τελευταίο “αντίο” είπαν συγγενείς και φίλοι στον 23χρονο Ιάσονα, που έχασε τη ζωή του έπειτα από το τροχαίο, που σημειώθηκε έξω από τη Βουλή την περασμένη Παρασκευή. Η κηδεία του Ιάσονα έγινε σε κλίμα οδύνης στο δημοτικό κοιμητήριο Ζωγράφου, σήμερα το μεσημέρι. Λίγο πριν τις 12 κατέφθασε στο κοιμητήριο η οικογένεια του 23χρονου. Συντετριμμένες και απαρηγόρητες ήταν η μητέρα και η αδελφή του 23χρονου, ενώ στο πλευρό τους ήταν συγγενείς αλλά και φίλοι του άτυχου νέου.

Έδωσε ζωή σε έξι συνανθρώπους μας

Η τραγική ιστορία του θανάτου του 23χρονου, έχει συγκλονίσει, ενώ συγκίνηση προκάλεσε και η απόφαση της οικογένειας να δωρίσει τα όργανά του, στέλνοντας ένα σπουδαίο μήνυμα μεγαλοψυχίας και ανθρωπιάς.

Ο 23χρονος μοτοσικλετιστής, τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο, παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, και καθώς ήταν κλινικά νεκρός, η οικογένειά του πήρε την μεγάλη απόφαση να δωρίσει τα όργανά του.

Ο Ιάσονας έδωσε πνεύμονες, νεφρούς, ήπαρ, καρδιά, κερατοειδείς, ακόμα και δέρμα σε έξι ασθενείς. Η αφαίρεση των ζωτικών οργάνων έγινε στον “Ευαγγελισμό” από ομάδα γιατρών του “Λαϊκού” και του “Ωνασείου”.