Τροχαίο στον Βόλο: Μεθυσμένος οδηγός έκανε όπισθεν, χτύπησε μητέρα και κόρη και τις εγκατέλειψε
1 year, 10 months ago
6

Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στον Βόλο ένας 59χρονος οδηγός φορτηγού ο οποίος προκάλεσε τροχαίο.  Συγκρούστηκε με δίκυκλο, το οποίο οδηγούσε 49χρονη με συνεπιβάτη την 14χρονη κόρη της. Ο οδηγός του φορτηγού τις εγκατέλειψε.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, επιχείρησε να κάνει όπισθεν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά η 14χρονη, ενώ και τα δυο οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές.

Η 49χρονη με την κόρη της μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news, ενώ ο οδηγός του φορτηγού αποχώρησε από τον τόπο του τροχαίου, δίχως να δώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του και να παράσχει βοήθεια.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου εντοπίστηκε το φορτηγό έξω από το σπίτι του, το οποίο βρίσκεται κοντά στον τόπο του ατυχήματος και αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών μετέβη στην Τροχαία και συνελήφθη.

Οι οδηγοί υπεβλήθησαν σε έλεγχο μέθης, με τη χρήση ειδικής ηλεκτρονικής συσκευής (αλκοολομέτρου) σε δείγμα αναπνοής, με αρνητικό αποτέλεσμα, για την οδηγό του δικύκλου, ενώ για τον οδηγό του φορτηγού διαπιστώθηκε συγκέντρωση οινοπνεύματος στον εκπνεόμενο αέρα σε ποσοστό 0,84 mg/lt, κατά την πρώτη εξέταση και 0,82mg/lt κατά την δεύτερη εξέταση, με όριο το 0,25.

enikos.gr