Τρόμος στην Ερμού για δύο μαθήτριες 12 και 14 ετών: Δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση από δύο 28χρονους
2 years, 4 months ago
6

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας – Οι δύο άνδρες  πλησίασαν τις ανήλικες και άρχισαν να τις παρενοχλούν σεξουαλικά και να τις θωπεύουν – Τα κορίτσια αντιστάθηκαν, ξέφυγαν, κατήγγειλαν όσα συνέβησαν στην αστυνομία και τελικώς οι δύο 28χρονοι συνελήφθησαν

Άγρια επίθεση δέχθηκαν δύο μαθήτριες ηλικίας μόλις 12 και 14 χρόνων από δύο 28χρονους στο κέντρο της Αθήνας.

Το περιστατικό συνέβη  -σύμφωνα με τις καταγγελίες  των κοριτσιών- το βράδυ της Τρίτης στον κεντρικό πεζόδρομο της Ερμού.

Οι μαθήτριες έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και θωπείας την ώρα που έκαναν μόνες τους βόλτα.

Σύμφωνα με τα κορίτσια, δύο άνδρες  πλησίασαν τις ανήλικες και άρχισαν να τις παρενοχλούν σεξουαλικά και να τις θωπεύουν. Τα κορίτσια αντιστάθηκαν και κατάφεραν μετά από «μάχη» και ξέφυγαν από τους  δύο νεαρούς.

Οι ανήλικες πήγαν κατευθείαν στην αστυνομία και προχώρησαν σε καταγγελία, ενώ έδωσαν κατάθεση για όλα όσα έγιναν στην Ερμού και σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια. Όπως προέκυψε πρόκειται για δύο 28χρονους που τελικά  συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σεξουαλική παρενόχληση και οι αστυνομικοί αναζητούν περισσότερα στοιχεία για την περίεργη  υπόθεση.