Τρόμος στου Ζωγράφου για 21χρονη: Νεαρός της επιτέθηκε για να τη βιάσει
2 years, 8 months ago
6

Τον τρόμο από έναν μαυροφορεμένο μασκοφόρο, έζησε μια 21χρονη κοπέλα στου Ζωγράφου. Ο άγνωστος, της επιτέθηκε ενώ είχε κατέβει από το σπίτι της για να πάει σε μίνι μάρκετ και αφού έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της και την θώπευσε στα γεννητικά όργανα, την έριξε κάτω για να ολοκληρώσει το φρικαλέο του έργο.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να την κοπανήσει και τρέχοντας να χαθεί στα στενά της περιοχής.

Ολα μαύρα

Η σ3ξουαλική επίθεση σε βάρος της 21χρονης κοπέλας, σημειώθηκε λίγο πριν τη μια το βράδυ της 6ης ΙουλίουΗ νεαρή, όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, κατέβηκε από το σπίτι της για να πάει σε μίνι μάρκετ.

Ξαφνικά και ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μπισκίνη και Τραυλαντώνη, νιώθει ανθρώπινη παρουσία να την πλησιάζει όμως πριν προλάβει να γυρίσει, ο τύπος είχε ήδη ορμήξει πάνω της για να ξεσπάσει τα αρρωστημένα του ένστικτα.

Έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της και άρχισε να τη θωπεύει στα γεννητικά όργανα. Μάλιστα την έριξε κάτω προφανώς για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε.

Όμως ευτυχώς δεν τα κατάφερε.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και με όσες δυνάμεις είχε, έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να το βάλει στα πόδια και να χαθεί σαν σκιά στο σκοτάδι.

Το διεστραμμένο αρπακτικό, όπως είπε η κοπέλα ήταν νεαρής ηλικίας, αδύνατος, μετρίου αναστήματος γύρω στο 1.70 με μαύρα ίσια μαλλιά,  μελαψός και  ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια στα μαύρα. Μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, μαύρο παντελόνι, ενώ είχε καμουφλάρει τα χαρακτηριστικά του με μαύρη μάσκα κορωνοϊού.