Τσίπρας για Ικαρία: Δεν πρόκειται πια για επαναλαμβανόμενη ανεμελιά αλλά για αλαζονεία
3 years, 2 months ago
6

Με ανάρτηση στα social media, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΑλέξης Τσίπρας, σχολιάζει τις εικόνες με το γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη βεράντα του βουλευτή Χριστόδουλου Στεφανάδη στην Ικαρία.

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Προφανώς δε πρόκειται πια για επαναλαμβανόμενη ανεμελιά, αλλά για βαθιά υπεροψία και αλαζονεία» σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγοντας πως «είμαι εξουσία και κάνω ό,τι θέλω. Γιατί; Μα γιατί μπορώ, βρε αδελφέ.. Άντε, εις υγείαν των κορόιδων!».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

Τι λέει το ΚΙΝΑΛ

«Πρωθυπουργός και Νέα Δημοκρατία είναι υπεράνω του νόμου. Συνωστισμός και φαγοπότια επιτρέπονται μόνο γι’ αυτούς», το σχόλιο του Κινήματος Αλλαγής.

Η δήλωση του ΜέΡΑ 25

Στο θέμα σχετικά με το γεύμα αναφέρεται σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Τονίζει ότι «ο πρωθυπουργός που τόσο καιρό κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες τη στιγμή που η κυβέρνησή του δεν έχει κάνει τίποτα ουσιαστικό για να περιορίσει την πανδημία και τις συνέπειες της, συνωστίστηκε σε “ικαριώτικο γλέντι” στο μπαλκόνι του σπιτιου τοπικού βουλευτή του».

Κι όλα αυτά, προσθέτει, «την ίδια μέρα που ξεκίνησαν να ισχύουν και τα νέα αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα για τους πολίτες, οι οποίοι ”μένουνε σπίτι” από τις 6. Καμία απολύτως ντροπή από τον κ. Μητσοτάκη».