Βάνα Μπάρμπα: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη, αρκετά πια» – Θύελλα αντιδράσεων με τη δήλωσή της
2 years, 10 months ago
6

Χαμό στα social media έχει προκαλέσει η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια..» έγραψε η γνωστή ηθοποιός προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων. 

Όπως είναι αναμενόμενο η εν λόγω ανάρτηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς της φίλους που την επέκριναν γι’ αυτή της την τοποθέτηση.

«Με ολο τον σεβασμο..τι εννοειται κατω τα χερια???? να σταματησει η διωξη του για ποινικες πραξεις???» γράφει ένας χρήστης.

«Πλάκα μου κανεις Βανα; Τι εννοεις ; Εχει βιάσει κοσμο και κοσμακι…. Αι σιχτιρ πια με το μπ@σρ@@δο» σχολιάζει ένας ακόμα.

«Ελπίζω αυτό να είναι αστείο… γιατί αν το λες σοβαρά.. υπάρχει πρόβλημα…..» σχολιάζει άλλος.

«Δεν νομίζω να μιλατε σοβαρα τωρα??? Θα θελατε το παιδί σας να περάσει τα ιδια ???» σχολιάσει άλλος.

«Και σε ολες αυτες οι γυναικες που βιαστηκαν και προσβληθηκαν απο εκεινον τι θα πεις?????» αναρωτιέται άλλος χρήστης.

«Άσε μας Κυρά Βάνα.που θα υποστηρίξεις το καθίκι» θα γράψει άλλος.

«Θα σας άρεσε να συνέβαινε σε δικό σας άτομο» είναι ένα ακόμα ενδεικτικό σχόλιο.

«100 χρόνια πίσω… Τρως ξύλο από τον άντρα σου… Βούλωσε το… Άντρας είναι… Τρως μπουλινγκ από τον εργασιακό σου χώρο… Βούλωσε το.. Θα χάσεις τη δουλειά σου… Πόσο πίσω Θεε μου…» αναφέρει ένας άλλος σε έντονο ύφος.

Νέο χτύπημα…

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων, η ηθοποιός επέστρεψε με νέα ανάρτηση.

«Έχω εκφράσει την άποψη μου για τους 2 αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς.. δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν.. δεν μπορει τόσο φωτισμενοι άνθρωποι από ταλέντο..να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά.. και ακόμα αν δεν συμφωνείτε .μαζι μου..επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα,μου..σας ευχαριστω» έγραψε. 

Και αυτή η ανάρτηση συγκέντρωσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

«Τι σχέση έχει το ταλέντο με όλα αυτά. Μπορεί να υπήρχε ταλαντούχος κ διασττροφικος. Εισθε εσείς γυναίκα κ έχετε κόρη κ τον καλύπτετε;;; Τι μυνημα δίνετε;;;;» σχολίασε ένας χρήστης.

«Κ ποιος σας ειπε οτι οι ταλαντουχοι κ οι φωτισμενοι δεν είναι διατροφικοί???ή δεν έχουν παραβατικη συμπεριφορά????» αναρωτιέται ένας άλλος.

Όταν είχε πει: Ο Κιμούλης και ο Φιλιππίδης είναι πρότυπα

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός προκαλεί το κοινό αίσθημα με τις δηλώσεις της.

Στις αρχές Απριλίου, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή είχε δώσει τη δική της άποψη για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει πως σκέφτεται να επιστρέψει στο θέατρο και μάλιστα να χτυπήσει την πόρτα του Γιώργου Κιμούλη.

«Θέλω να κάνω θέατρο, θέλω κάνω μια παράσταση, θα χτύπαγα την πόρτα του Κιμούλη, εγώ είμαι λίγο αντισυμβατική. Ένας τόσο μεγάλος ηθοποιός, ένας άνθρωπος που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούνε την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να κάνω και να μάθω κάτι μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη.. Και ο Πέτρος Φιλιππίδης επίσης», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.