Βασίλειος Κωστέτσος: Δέχτηκε επίθεση στο κέντρο της Αθήνας – «Με πετάξανε από τα σκαλιά»
1 month, 20 days ago
6

Επίθεση στο κέντρο της Αθήνας δέχτηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, όπως ανέφερε ο ίδιος με σχετική ανάρτηση στα social media.

Ογνωστός σχεδιαστής βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο στην περιοχή του Συντάγματος, όταν μια ομάδα από αλλοδαπούς κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους, όπου και τους επιτέθηκαν με σκοπό να τους ληστέψουν, όπως είπε.

«Στην καρδιά της Αθήνας! Πριν από λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς- Αλγερινοί η Πακιστανοί- με σκοπό να μας κλέψουν, κλείνοντας μας τον δρόμο. Αντιληφθήκαμε αμέσως την πρόθεσή τους για κλοπή και ώσπου να αντιδράσουμε, πετώντας μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά, και αστυνομία πουθενά! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό! Καμία προστασία, αίσχος” έγραψε ο γνωστός σχεδιαστής.

 

Στη συνέχεια ο Βασίλειος Κωστέτσος δημοσίευσε φωτογραφίες με εκείνον και τον φίλο του από το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου μετέβησαν για τις πρώτες βοήθειες.

Μέσα από το νοσοκομείο ο σχεδιαστής ανέφερε: “Καταλαβαίνω ότι είναι μήνας Αύγουστος. Καταλαβαίνω ότι παίρνουν άδειες οι αστυνομικοί. Από την άλλη όμως η Αθήνα δεν ήταν όπως παλιά. Όπως σε όλες τις πρωτεύουσες που σφύζουν από τουρισμό, θα έπρεπε να μεριμνήσουν ιδίως στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, να υπάρχει αστυνομία. Είναι απαράδεκτο ότι δεν υπήρχε κανένας. Και να απειλούν με μαχαίρια να σε χαρακώσουν”.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος υπέστη ελαφριά διάσειση από το μπουκάλι το οποίο, όπως καταγγέλλει, εκσφενδονίστηκε στο κεφάλι του, ενώ τραυματίστηκε από την πτώση στον αγκώνα, τη μέση και τον αυχένα. Ο γνωστός σχεδιαστής αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στο σπίτι του, όμως ο φίλος του νοσηλεύεται. “Ο φίλος μου με μαχαιρωμένο πρόσωπο και κάταγμα στη μέση, που τον πέταξαν από τις σκάλες, έμεινε μέσα στο νοσοκομείο” ανέφερε.