Βγήκε από τη ΜΕΘ η τρανς Κασσιόπη – Δίνει απαντήσεις με την κατάθεσή της
2 years, 11 days ago
6

Το «οκ» των γιατρών για να λάβουν την κατάθεσή της αναμένουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις στην πορεία της υγείας της 28χρονης τρανς Κασσιόπης Κλέπκου, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά την προηγούμενη Τετάρτη, όταν έπεσε από τον 3ο όροφο ενός εμπορικού κέντρου στο Αιγάλεω.

Ειδικότερα, η 28χρονη βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου -όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται- και πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί θα επιχειρήσουν τα επόμενα 24ωρα να την ξυπνήσουν και τότε θα δοθούν όλες οι απαντήσεις για τους λόγους που οδήγησαν στη μοιραία πτώση.

Αρχικά, το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας είχε αποκλειστεί, αλλά οι καταθέσεις των συγγενών και των φίλων της, οι οποίοι έκαναν λόγο για μια κοπέλα που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα, άφησαν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας κοντά στο εμπορικό κέντρο και μαρτυρίες που δώσουν πληροφορίες για το τι πραγματικά συνέβη τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου.

Άτομα που γνωρίζουν την Κασσιόπη λένε πως το τελευταίο διάστημα είχε καλή διάθεση και δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ εργαζόμενοι στο εμπορικό κέντρο της Ιεράς Οδού υπογράμμισαν ότι την είχαν δει να κυκλοφορεί στο κτίριο τις προηγούμενες ημέρες.

in.gr