Βιασμός 12χρονης: Αγαπά τα σκυλιά και τα όπλα – Το προφίλ του 39χρονου που συνελήφθη
1 year, 4 months ago
6

Κάτοικος Νέου Ηρακλείου, 39 ετών, χωρισμένος με ένα 9χρονο παιδί και υπάλληλος σε εταιρεία σεκιούριτι, είναι ο  39χρονος Σ.Α. φερόμενος ως βιαστής της 12χρονης από τον Κολωνό, ο οποίος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Ο 39χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στο Νέο Ηράκλειο και σε βάρος του εκκρεμούσε το ένα από τα τέσσερα εντάλματα τα οποία είχε εκδόσει η ανακρίτρια μετά τη συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης.

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, μάλιστα, εντόπισαν και κατέσχεσαν από το σπίτι του ένα τάμπλετ, ενα φορητό υπολογιστή καθώς και ένα όπλο το οποίο ο 39χρονος κατέχει νόμιμα.

paidoviastis_oikogeneia__3_

Η αγάπη του για τα όπλα φαίνεται και από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook επιδεικνύει τη συλλογή από το πολεμικό υλικό που διαθέτει.

39xronos_paidoviastis_mesa
Κλείσιμο

Ο 39χρονος είναι λάτρης των μηχανών καθώς έχει στην κατοχή του μια μηχανή μεγάλου κυβισμού ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλιά.

Στο προφίλ του στο Facebook έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες με τον σκύλο του.

39xronos_paidoviastis_mesa1

Ο 39χρονος κατηγορείται πως ήρθε σε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τη συνάντησε και τη βίασε έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς βρίσκεται ανάμεσα στους άνδρες που είχαν πάει αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ το προηγούμενο διάστημα και είχαν καταθέσει ψευδώς πως συνομιλούσαν μέσω του Blindchat με την ανήλικη χωρίς να έχουν συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Protothema.gr