Βιασμός 12χρονης: «Είχαμε δει αρκετές φορές τον Μίχο να χαριεντίζεται με παιδάκια»
1 year, 6 months ago
6

Η δημοσιοποίηση του ονόματος του Ηλία Μίχου, του πρώτου εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, έχει «ανοίξει» στόματα στην περιοχή στην οποία διατηρούσε το κατάστημά του ο 53χρονος προφυλακισμένος.

«Γνώριζα περί τίνος πρόκειται ανθρώπου… Βλέπαμε ότι είναι γλίτσας, δεν ψώνιζε καμία γυναίκα από τη γειτονιά» είπε το πρωί της Κυριακής (16/10) στο MEGA μια γειτόνισσα του 53χρονου.

Η ίδια υποστήριξε, μάλιστα, ότι είχε πέσει θύμα παρενόχλησης μέσα στο μαγαζί του Μίχου αλλά δεν προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του αλλά, όπως είπε, «τον κανόνισα μόνη μου».

Ο σύζυγος της γυναίκας της είχε πει, μάλιστα, ότι είχε τον Μίχο αρκετές να «χαριεντίζεται» με παιδάκια. Στην ερώτηση, δε, αν τον είχε δει να κοιτάει περίεργα μικρά παιδιά, η γυναίκα είπε ότι ο 53χρονος το είχε κάνει με τα δικά της.

Η γυναίκα ανέφερεα, ακόμα, ότι ο Ηλίας Μίχος είχε πολλές επαφές με ιερείς: «Εάν μπείτε μέσα στο μαγαζί θα φρίξετε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι μαγαζί μιλάμε και πώς είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπαίνεις και να μη σε βλέπει κανείς απ’ έξω».

Στο MEGA μίλησε και ένοικος της πολυκατοκίας που έμενε η 12χρονη με την υπόλοιπη οικογένειά της και εκτίμησε ότι «πρέπει να έκανε και η μητέρα το ίδιο πράγμα με το 12χρονο».

protothema.gr