Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τέταρτη σύλληψη – Χειροπέδες σε 36χρονο
1 year, 6 months ago
6

Σε ακόμα μία σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης προχώρησαν οι  Αρχές.

Πρόκειται για έναν 36χρονο, ο οποίος ταυτοποιήθηκε καθώς φέρεται να είχε συνομιλίες τόσο με τον βιαστή και μαστροπό της ανήλικης, Ηλία Μίχο, όσο και με την 12χρονη μέσω της πλατφόρμας στην οποία ο 53χρονος είχε δημιουργήσει προφίλ για την ανήλικη.

Ο 36χρονος φέρεται να βίασε την 12χρονη τουλάχιστον δύο φορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην  πρώτη κατάθεση που είχε δώσει η ανήλικη ήταν ένα απο τα άτομα που περιέγραψε.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη:

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.