Βίκυ Πρωτογεράκη: Πέτρο κράτα γερά και μη στεναχωριέσαι, μπόρα είναι και θα περάσει
1 year, 1 month ago
6

Η Βίκυ Πρωτογεράκη θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις της δικαστικής απόφασης για τον Πέτρο Φιλιππίδη στην εκπομπή «Γεια σου».

Θα έκανα αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έπρεπε να αθωωθεί και για τις δύο απόπειρες. Θεωρώ ότι θα αθωωθεί στο εφετείο. Αν αυτή η δικογραφία πάει στον Άρειο Πάγο σίγουρα θα γυρίσει πίσω. Έτσι όπως είναι η δικογραφία φτιαγμένη δεν προκύπτει από πουθενά η απόπειρα. Δεν μετάνιωσα που κατέθεσα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Γιατί να μετανιώσω;

Αν ήμουν στη θέση του Πέτρου κι εγώ θα έκανα αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Δεν μπορείς να βγαίνεις και να αμφισβητείς τη δικαιοσύνη. Οι ηθοποιοί δεν είναι ούτε δικηγόροι ούτε δικαστές. Δεν είναι σκληρό που ο Πέτρος θα κάνει αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Πιο σκληρό ήταν αυτό που έγινε σε εκείνον», είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε επίσης: «Ο Πέτρος δεν θέλει να επιστρέψει στο θέατρο, τους σιχάθηκε όλους. Βλέπω ότι και το παιδί του δεν μπορεί να βρει δουλειά. Τι φταίει το παιδί του; Εγώ θα έλεγα στον Πέτρο να κρατήσει γερά, να μη στεναχωριέται, μπόρα είναι και θα περάσει και πιστεύω πως στο τέλος θα δικαιωθεί».