Βόλος: Απείλησε τη μητέρα του ότι θα τη σκοτώσει και την τραυμάτισε με πιάτο
1 year, 7 months ago
6

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου θα καθίσει ένας 45χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικής βλάβης και απειλή σε βάρος της 86χρονης μητέρας του.

Οάνδρας κατηγορείται ότι σε κατάσταση μέθης την απείλησε και τη πέταξε ένα πιάτο, με το οποίο τραυμάτισε την ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ έκανε φασαρία έσπασε αντικείμενα και χτυπούσε τα έπιπλα του σπιτιού του μένουν, όπως αναφέρει το magnesianews.gr.

Ο κατηγορούμενος έφυγε από το σπίτι του το βράδυ της Τρίτης με έναν φίλο του και επέστρεψε στο σπίτι του στις 5 το πρωί σε κατάσταση μέθης, απείλησε την ηλικιωμένη γυναίκα ότι θα την σκοτώσει, της πέταξε ένα πιάτο και την τραυμάτισε στο στήθος, έσπασε αντικείμενα στο σπίτι και χτυπούσε τα έπιπλα.

Η 86χρονη έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, ο 45χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στο Δικαστήριο, η ηλικιωμένη γυναίκα απουσίαζε και δόθηκε αναβολή, ώστε η δίκη να γίνει αύριο Παρασκευή.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε να απομακρυνθεί από τη στέγη που μένει με τη μητέρα του μέχρι τότε και να τον φιλοξενήσει ο φίλος του με τον οποίο είχαν βγει, αλλά το Δικαστήριο αποφάσισε να διατηρηθεί μέχρι τότε η κράτησή του.