Βόλος: Βρέθηκαν τα δυο 13χρονα κορίτσια που εξαφανίστηκαν
2 years, 10 months ago
6

Βρέθηκαν στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης τα δύο ανήλικα κορίτσια από τον Βόλο που εξαφανίστηκαν χθες και αναζητούνταν από τις Αρχές.

Τα δύο νεαρά κορίτσια, έφυγαν χθες το πρωί με τρένο από τον Βόλο για Θεσσαλονίκη και εντοπίστηκαν λίγο πριν τις 8 σήμερα το πρωί, σε πυλωτή πολυκατοικίας, καλά στην υγεία τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη Θεσσαλονίκη μένει η γιαγιά της μίας από τις δύο ανήλικες, αλλά όχι κοντά στο σημείο που βρέθηκαν.

Τα κορίτσια σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, δήλωσαν ότι ήθελαν να νιώσουν ελεύθερες και χαρούμενες, βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα της Περιοχής, ενώ θα παραληφθούν σήμερα από τους γονείς τους

Τα δυο κορίτσια έφυγαν από τα σπίτια τους για το σχολείο και όταν έφυγαν και οι γονείς από το σπίτι για την εργασία τους, επέστρεψαν χωρίς να γίνουν αντιληπτές και πήραν χρήματα. Το γεγονός έθεσε τις οικογένειές τους σε μια αγωνιώδη κατάσταση, ζητώντας μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης βοήθεια για τον εντοπισμό τους, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Εντωμεταξύ, στην αναζήτηση των δύο ανήλικων κοριτσιών έχει προχωρήσει και το «Χαμόγελο του Παιδιού», κάνοντας την σχετική ανάρτηση αφίσας με τα χαρακτηριστικά των παιδιών και με έκκληση για πληροφορίες.