Βόλος: Υπό έρευνα ξαφνικός θάνατος 57χρονης – “Δεν είχε προβλήματα υγείας” λέει ο αδελφός της
2 years, 8 months ago
6

Θρήνος στη Σούρπη για τον θάνατο της 57χρονης Μαρίας, μητέρας τριών παιδιών, η οποία εργαζόταν επί σειρά ετών ως καθαρίστρια σε Δημοτικό Σχολείο μέχρι και πριν από δύο χρόνια, οπότε συνταξιοδοτήθηκε. Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείου Βόλου

με υψηλό πυρετό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ταχυδρόμος”, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ για να είναι προστατευμένη από τον κορονοϊό πριν από περίπου 25 ημέρες είχε κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer. Για τον αιφνίδιο θάνατό της ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, το οποίο διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Η νεκροψία διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, εντούτοις τα αίτια θανάτου της χαρακτηρίζονται προς το παρόν ως “απροσδιόριστα” εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων. Τα ευρήματα που εντοπίστηκαν, ερευνάται εάν μπορούν ή όχι να συσχετιστούν με τον εμβολιασμό της, όπως αναφέρει ο “Ταχυδρόμος”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την εισαγωγή της 57χρονης στην Παθολογική Κλινική, τη Δευτέρα στις 03.00 η γυναίκα διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού ελαφριάς μορφής ενώ είχε και χαμηλό νάτριο. Η οικογένειά της ανέμενε ότι θα λάμβανε εξιτήριο.

Τα προβλήματα της άτυχης γυναίκας άρχισαν την περασμένη Πέμπτη, όταν παρουσίασε δέκατα. Ο αγροτικός γιατρός της περιοχής διέγνωσε ίωση και συνέστησε να μείνει σπίτι και να πάρει αντιπυρετικό. Δεν είχε κορονοϊό, καθώς είχε υποβληθεί σε τεστ. Την επόμενη ημέρα όμως, παρουσίασε υψηλό πυρετό ο οποίος συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο. Η οικογένειά της τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού την Κυριακή το βράδυ όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Αχιλλοπούλειο.

Ο αδελφός της, Γιώργος λέει: “Δεν γνωρίζουμε τι συνέβη. Η αδελφή μου δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα με την υγεία της. Είπαν ότι θα έβγαινε σε λίγες ημέρες από το νοσοκομείο. Τα παιδιά οδύρονται”. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, Τετάρτη στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σούρπης στις 18.00.

enikos.gr