Wyndham Grand Crete Mirabello Bay: Ανεπιτήδευτη πολυτέλεια μπροστά στη θάλασσα με άρωμα Κρήτης
1 year, 9 months ago
6

Το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, εκεί όπου το γαλάζιο της θάλασσας δένει σε απόλυτη αρμονία με το πράσινο της πλούσιας βλάστησης και των ελιόδεντρων που το περιβάλλουν.

Το Ξενοδοχείο χτισμένο σε έκταση 51422 τετραγωνικών μέτρων, ακριβώς πάνω από την θάλασσα προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Οι καταπράσινοι κήποι, τα πέτρινα μονοπάτια που οδηγούν κατευθείαν πάνω στο κύμα, η σπάνια ομορφιά του τοπίου και η πανοραμική θέα από κάθε σημείο του Ξενοδοχείου προς το Κρητικό Πέλαγος και τις καταπράσινες πλαγιές του Λασιθίου, στήνουν το σκηνικό για μια ονειρεμένη ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία.

Για την διαμονή των φιλοξενούμενων το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay διαθέτει 314 Δωμάτια, Σουίτες, Bangalow και Μεζονέτες που προσφέρουν άνεση, κομψότητα και όλες τις υψηλές υπηρεσίες σε ζευγάρια, οικογένειες και επαγγελματίες για μια αξέχαστη διαμονή. Οι 55 ιδιωτικές πισίνες και τζακούζι έρχονται να προσθέσουν χαλάρωση σε αυτή την μοναδική εμπειρία.

 

 

 

 

Το γαστρονομικό Ταξίδι στο Wyndham Grand Grete Mirabello Bay αρχίζει από το εστιατόριο Amalthea όπου ο Chef και η ομάδα του φροντίζουν από το πρωί να προσφέρουν ένα πλούσιο πρωινό, συνδυάζοντας γεύσεις από την παράδοση της Κρήτης. Φρέσκο φουρνισμένα ψωμάκια και γλυκά, φρέσκα φρούτα της περιοχής, τυριά, μέλι και κηρύθρα από μελισσοκόμους της Κρήτης, είναι μερικά από τα εδέσματα που προσφέρονται κατά την διάρκεια του πρωινού. Επίσης, το Εστιατόριο Amalthea προσφέρει εύγεστο Δείπνο Buffet κάθε βράδυ.

Το ταξίδι συνεχίζεται στο Αla Carte Εστιατόριο Ελιά όπου η φινέτσα του εκλεπτυσμένου μενού που έχει δημιουργήσει ο Chef προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις. Απολαύστε ένα γεύμα ή δείπνο κάτω από τα αστέρια, ανάμεσα στα ελαιόδεντρα, έχοντας τριγύρω την μαγευτική θέα από την ιδιωτική Μαρίνα του Ξενοδοχείου. Το Εστιατόριο Ελιά χρησιμοποιεί αποκλειστικά για τα πιάτα του ελαιόλαδο ιδίας παραγωγής. Το Κρητικό Εστιατόριο Καφενείο με τις αυθεντικές κρητικές γεύσεις και το Grill House Fish and Meat Barbeque ακριβώς δίπλα στο κύμα, έρχονται να ολοκληρώσουν αυτό το γαστρονομικό ταξίδι.

Για εξωτικά cocktails δίπλα στο κύμα το Marina Yacht Club προσφέρεται δίπλα στην παραλία και την ιδιωτική Μαρίνα του Wyndham Grand Grete Mirabello Bay. Καλοκαιρινές βραδιές με χαλαρή διάθεση και lounge μουσική μέχρι αργά το βράδυ. Το Tropical Bar, το Sip N’ Dip-Pool Bar στην κεντρική πισίνα του Ξενοδοχείου και το Bliss Pool Bar στην πισίνα μόνο για ενήλικες, προσφέρουν παγωμένα cocktails και ποτά κατά την διάρκεια της ζεστής ημέρας.

Οι μαγευτικές βραδιές ολοκληρώνονται με ένα ποτήρι σαμπάνια και μουσική στην βεράντα του ΘΕΑ Lobby Bar, όπου η πανοραμική θέα στο Κρητικό Πέλαγος κόβει πραγματικά την ανάσα. Εναλλακτικά, το Αίθριο Shisha προσφέρει χαλαρωτική ατμόσφαιρα με την συνοδεία ενός ναργιλέ. Για τους φίλους του κινηματογράφου, ο Υπαίθριος Κινηματογράφος χαρίζει μοναδικές στιγμές κάτω από τα αστέρια, δίπλα στο κύμα.

 

 

 

 

Για σκοπούς χαλάρωσης και ευεξίας το Spa του Wyndham Grand Grete Mirabello Bay, εμπνευσμένο από την πολύτιμη κληρονομία της Κρητικής φύσης προσφέρει χαλαρωτικές συνεδρίες μασάζ και ευεργετικές θεραπείες με τα οφέλη του μυρωδάτου μελιού, του shea butter και του εξειδικευμένου ελαιόλαδου. Επίσης, προσφέρει εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, υδρομασάζ και κομμωτήριο. Μαθήματα Yoga και Μασάζ σε εξωτερικούς χώρους στην παραλία έρχονται να ολοκληρώσουν την ολιστική εμπειρία ευεξίας για τους φιλοξενούμενους.

Επίσης, για τους λάτρεις της άσκησης, το υπαίθριο γυμναστήριο, τα γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου, πετόσφαιρας, τα θαλάσσια σπορ και τα μαθήματα ιστιοπλοΐας, προσφέρουν πληθώρα επιλογών για αθλητισμό. Για όσους θέλουν απλά να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα, οι δύο παραλίες του Ξενοδοχείου καθώς και οι δύο εξωτερικές πισίνες με θαλασσινό νερό προσφέρουν την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία.

Από το Ξενοδοχείο και την Ιδιωτική Μαρίνα διοργανώνονται συναρπαστικές περιηγήσεις σε Αρχαιολογικούς Χώρους και αξιοθέατα της περιοχής, καθώς επίσης και χαλαρωτικές εξορμήσεις για κολύμπι και ψάρεμα.

 

 

Το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay είναι ο απόλυτος προορισμός για συνέδρια και εκδηλώσεις. Με 12 Συνεδριακές Αίθουσες που μπορούν να φιλοξενήσουν στο σύνολο 1500 άτομα, τελευταίου τύπου οπτικοακουστικό εξοπλισμό και πάνω από όλα έχοντας την εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού στην διοργάνωση Διεθνών Συνεδρίων, μπορεί να εξυπηρετήσει οποιανδήποτε εταιρική ανάγκη.

Για όσους επιθυμούν να έχουν ένα ονειρεμένο γάμο ή εκδήλωση, η εκκλησία που βρίσκεται στους κήπους του Wyndham Grand Crete Mirabello Bay καθώς και χώροι μπροστά από την παραλία υπόσχονται μια μαγευτική εκδήλωση. Ρομαντικά Δείπνα με κεριά, υπό τους μελωδικούς ήχους του σαξοφώνου δίπλα στη Θαλασσινή Σπηλιά του Ξενοδοχείου, διοργανώνονται για όσους είναι ερωτευμένοι ή θέλουν να κάνουν μια παραμυθένια πρόταση γάμου.

Το Wyndham Grand Grete Mirabello Bay είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για όσους θα ήθελαν να αποδράσουν έστω για λίγο από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς. Συνδυάζοντας την φινέτσα, τις υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας και το απαράμιλλο κάλος φυσικής ομορφιάς, είναι ένας προορισμός που κερδίζει τις εντυπώσεις και την αγάπη των φιλοξενούμενων που θέλουν να ζήσουν έστω για λίγο το όνειρο…

real.gr