Ξεσπά η εθελόντρια Κατερίνα Ιωαννίδου: Ζητά να βγει η φωτογραφία της από αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
2 years, 7 months ago
6

«Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη» γράφει σε ανάρτησή της στα social media

Ενάντια στην αξιοποίηση του προσώπου της και των προσπαθειών της στα πύρινα μέτωπα για πολιτικούς σκοπούς τάσσεται η εθελόντρια πυροσβέστης Κατερίνα Ιωαννίδου η οποία έχει συγκλονίσει με τις μάχες που έχει δώσει κατά καιρούς με τις φλόγες.

Αυτή την φορά, μία αφίσα του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην οποία απεικονίζεται η ίδια, κάνει την κυρία Ιωαννίδου να ξεσπά, αφού όπως η ίδια λέει δεν έχει δώσει άδεια για κάτι τέτοιο. Η αφίσα τιυ κόμματος τάσσεται ενάντια στην κυβέρνηση γράφοντας πως «για να αναπνεύσουμε πρέπει να τους ανατρέψουμε – κάτω η εγκληματική κυβέρνηση της ΝΔ».

Από πλευράς της η μάχιμη πυροσβέστρια ζητά να αποσυρθεί η φωτογραφία «άμεσα» από την αφίσα. Η ίδια ξεκαθαρίζει πως «δεν έχω δώσει την άδειά μου να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία μου και ειδικά σε πολιτικά και κομματικά παιχνίδια». Η εθελόντρια τονίζει ότι «δεν επιθυμώ να υπάρχει σε οποιουδήποτε κόμματος την αφίσα το πρόσωπό μου».

«Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη» συμπληρώνει επαναλαμβάνοντας το αίτημά της να αφαιρεθεί η φωτογραφία.

Δείτε την ανάρτησή της: