Ξεσπά ο αδερφός 20χρονου αγνοούμενου: «Μου τον πήραν οι παλιοδολόφονοι» – «Μητέρα κοιμήσου γιατί θα αργήσω» «Κύμα» οργής κατά της κυβέρνησης – «Βράζει» όλη η χώρα
25 days ago
6

Ο αδερφός του 20χρονου Αναστάσιου Κουτσόπουλου από την Καρδίτσα ο οποίος επιβιβάστηκε από την Καρδίτσα στο μοιραίο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και έκτοτε αγνοείται, ξέσπασε τονίζοντας πως «μου τον πήραν οι παλιοδολόφονοι».

Παράλληλα, η σύντροφος του 20χρονου αγνοούμενου Μαριέττα Αλεξανδρή μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε «Δεν έχουμε κάποιο νέο του, περιμένουμε να μάθουμε νέα του. Ξέρουμε ότι δεν ήταν σίγουρα στο πρώτο βαγόνι».

Θεωρείτε ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για την τραγωδία στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών;

  • Ναι απόλυτα (64%, 12,952 Votes)
  • Ναι σε μεγάλο βαθμό (22%, 4,349 Votes)
  • Έχει μεγάλο μερίδιο της ευθύνης αλλά όχι την κύρια ευθύνη (11%, 2,287 Votes)
  • Ευθύνεται μόνο ο σταθμάρχης (3%, 616 Votes)

Σύνολο ψήφων: 20,204

Όπως συμπλήρωσε «έχουμε πάει σε όλα τα νοσοκομεία και δεν τον έχουμε βρει. Ψάξαμε αλλά χωρίς αποτέλεσμα και στους επιβάτες που μεταφέρθηκαν με λεωφορεία».

Η σύντροφος του Αναστάσιου μίλησε και στον Alpha και είπε ότι είχε μιλήσει μαζί του περίπου μια ώρα πριν το δυστύχημα, όταν, δηλαδή, είχε επιβιβαστεί στο τρένο.

«Δεν μου είχε μεταφέρει ότι κάτι τον ανησυχεί. Ήξερα ότι είχε πάρα πολύ κόσμο και ότι καθόταν κάπου ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο βαγόνι» πρόσθεσε η κοπέλα σύμφωνα με την οποία οι γονείς του συντρόφου της έχουν βρίσκονται ήδη στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το Star ο 20χρονος ο οποίος ήταν φοιτητής της Γεωπονικής, επιβιβάστηκε στο τρένο στις 21:20 το βράδυ της Τρίτης.

Το τελευταίο τηλεφώνημά του έγινε με τη μητέρα του στις 22:50 το ίδιο βράδυ στην οποία φέρεται να είπε «μητέρα κοιμήσου γιατί θα αργήσω».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 20χρονος είπε στη μητέρα του ότι το τρένο είχε πολύ κόσμο και ότι θα υπάρχει καθυστέρηση.

Η μητέρα του, όμως, δεν κοιμήθηκε μετά το τηλεφώνημα αυτό και στις 12 τα μεσάνυχτα ξεκίνησε να προσπαθεί να τον βρει στο τηλέφωνο κάτι που, όμως, δεν κατέστη δυνατό.

 pronews.gr 

«Ήμασταν δεμένοι και μου τον πήραν οι παλιοδολόφονοι» ξέσπασε ο αδερφός του.