Υπόθεση 12χρονης: Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της – Κατηγορείται για μαστροπεία
1 year, 6 months ago
6

Το ένταλμα εκδόθηκε από τις εισαγγελικές Αρχές.

Ηγυναίκα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου εξετάζεται από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων για την εμπλοκή της στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης κόρης της στον Κολωνό.

Μάλιστα μαζί της έχει ακόμα τρία από τα παιδιά της καθώς δεν είχε πού να τα αφήσει.

Η βασική κατηγορία είναι διακεκριμένη μαστροπεία για τη μάνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, έχει κι άλλες. Αυτή όμως είναι η βασική.

Tην ίδια ώρα, στη φυλακή οδηγούνται οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού, μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας.

Στη σύντομη διαδικασία που προηγήθηκε, καθώς ο περισσότερος χρόνος αναλώθηκε στην προσπάθεια διορισμού δικηγόρου για τους δύο κατηγορούμενους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανιδη, και οι δύο φέρονται να ομολόγησαν μόνο τη «συνεύρεση τους» με το παιδί.

Ο Μίχος αρνήθηκε να αναφερθεί σε όλες τις άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ ο δεύτερος φέρεται να μην αποδέχεται την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων που του αποδίδεται, όπως και στον καταστηματάρχη, από χθες μετά την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά το πέρας της απολογητικής διαδικασίας, ομόφωνα έκριναν πως οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.