Υπόθεση ντράμερ: Στο εδώλιο του Εφετείου για την αποπλάνηση 8χρονου κοριτσιού
1 year, 11 months ago
6

Πριν από λίγα 24ωρα σε βάρος του μουσικού ασκήθηκε και νέα κακουργηματική δίωξη

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας κάθεται σήμερα ο γνωστός ντράμερ Γ.Γ., άλλοτε συνεργάτης γνωστού μουσικού συγκροτήματος, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός κοριτσιού από την ηλικία των 6 έως των 8 ετών.

Ο κατηγορούμενος ντράμερ καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό, τον Απρίλιο του 2019, για την αποπλάνηση του κοριτσιού, κατά πλειοψηφία, σε ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά.

Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος καθώς το δικαστήριο του χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση με τον όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής που κατοικεί.

Η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, αναβλήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ο οποίος μάλιστα έδωσε το «παρών» στη δικαστική αίθουσα με το δικαστήριο να δίνει μία σύντομη δικάσιμο για σήμερα.

Σε περίπτωση που το Εφετείο τον καταδικάσει σε ποινή άνω των πέντε ετών κάθειρξη, τότε ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Νέα ποινική δίωξη

Πριν από λίγα 24ωρα σε βάρος του μουσικού ασκήθηκε και νέα κακουργηματική δίωξη για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του Γ.Γ. αφορούν πέντε κοπέλες τις οποίες σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2013.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται στο σπίτι του, αλλά κυρίως σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε, όπως ορισμένες από τις καταγγέλλουσες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το ένα κάμπινγκ ο κατηγορούμενος είχε διωχθεί, καθώς οι ιδιοκτήτες του είχαν ενημερωθεί για καταγγελίες σε βάρος του.

in.gr