Υπόθεση ψευτογιατρού: Το χρονικό των καταγγελιών, οι έρευνες της γερμανικής αστυνομίας και η ειδική ζώνη με τα φιαλίδια
1 year, 2 months ago
6

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του ψευτογιατρού.

Από το 2010 η πρώτη καταγγελία από ασθενή που πια δεν βρίσκεται στη ζωή. Τότε ο ψευτογιατρός είχε καταδικαστεί για απάτη. Το 2016 έρχεται η δεύτερη σοβαρή καταγγελία εναντίον του ψευτογιατρού, που επίσης καταδικάζεται για απάτη και παράλληλα του επιβάλλονται περιοριστικοί όροι και εμφάνιση τρεις φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Τώρα, από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων ταυτότητας εκτιμάται ότι θα προκύψουν και άλλα θύματα, όπως και από την άρση απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών και κινήσεων, καθώς από εκεί θα προκύψουν πρόσωπα τα οποία έβαζαν χρήματα στους λογαριασμούς του.

Στη Γερμανία, ο φερόμενος συνεργός του τον τελευταίο χρόνο έχει μετακομίσει και ζει σε ιδιόκτητη φάρμα έξω από το Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική και περίπου ακολουθούσε την ίδια μεθοδολογία με τον 66χρονο.

Δηλαδή έλεγε ότι έχει ως ασθενείς γνωστούς πολιτικούς της Ευρώπης, ακόμα και ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Μάλιστα όταν είχε αρνηθεί να δώσει κατάθεση στις γερμανικές Αρχές, μετά από αίτημα της Ιντερπόλ, είχε επικαλεστεί ταξίδι του στην Καλιφόρνια προκειμένου να εξετάσει γνωστούς ηθοποιούς τους οποίους είχε στο… πελατολόγιό του.

Από τις έρευνες της γερμανικής αστυνομίας, προκύπτει ότι είχε συχνές συναντήσεις στη Γερμανία με τον Ελληνα ψευτογιατρό ο οποίος στη Γερμανία συστηνόταν ως Δρ. Ντένις και ο οποίος φέρεται να του έδινε χρήματα σε φακέλους για να παίρνει τα φιαλίδια τα οποία οι αστυνομικές Αρχές λένε ότι τα τοποθετούσε σε μία ειδική ζώνη που φορούσε ο ίδιος για να τα περάσει από το αεροδρόμιο.