Ζευγάρι που έχασε το μωρό του στη γέννα απέκτησε 4δυμα μέσα στον ίδιο χρόνο
2 years, 5 months ago
6

Ένα ζευγάρι πέρασε από σαράντα κύμματα μέχρι να γίνουν γονείς. Ο δρόμος ήταν δύσκολος και επώδυνος αφού το πρώτο τους παιδάκι πέθανε στη γέννα. Αυτό τους διέλυσε ψυχολογικά μέχρι που 4 μήνες μετά, έμαθαν ότι θα αποκτήσουν όχι ένα, αλλά τέσσερα μωράκια.

Η Lorraine Cusack και ο σύζυγός της Johnny Byrne είναι τρισευτυχισμένοι γονείς των υπέροχων τετράδυμων που γεννήθηκαν στο Νοσοκομείο Coombe του Δουβλίνου.

Το ζευγάρι παραδέχτηκε το σοκ και τη δυσπιστία τους όταν η Lorraine έμεινε έγκυος σε λιγότερο από 4 μήνες από το θάνατο του πρώτου τους μωρού.

Όπως είπε στη Irish Sunday Mirror: «Το αγοράκι μας πέθανε τον Ιανουάριο του περασμένου έτους.Αυτή η εμπειρία με διέλυσε. Ήταν το πρώτο μας παιδάκι και προσπαθούσαμε έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι να μείνω έγκυος. Όταν τα καταφέραμε, πραγματικά είχα μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το ίδιο και η γέννα. Όταν όμως γεννήθηκε ο μικρός Dylan δεν έκλαψε και καταλάβαμε ότι κάτι πάει λάθος. Λίγο μετά πέθανε.»

Οι συντετριμμένοι γονείς αργότερα ανακάλυψαν ότι το μωρό τους πέθανε από αναρρόφηση μεκονίου και αμνιακού υγρού. Η αναρρόφηση μηκωνίου στους αεραγωγούς του νεογέννητου νεογνού οδηγεί σε εμπλοκή και στη συνέχεια σε φλεγμονώδεις μεταβολές, αναστολή επιφανειοδραστικών ουσιών, αναπνευστική ανεπάρκεια και πνευμονική υπέρταση.

Μετά από αυτή την τραυματική εμπειρία η Lorraine έμεινε πάλι έγκυος και αυτή την φορά την περίμενε μια τεράστια έκπληξη.

Έμεινε έγκυος σε τετράδυμα, 2 αγόρια και 2 κορίτσια και μετά από 9 μήνες γέννησε και είναι όλα υγιή.

Να τους ζήσουν και από εδώ και στο εξής να έχουν μόνο χαρές!

Πηγή: dublinlive.ie