Ζωγράφου: Αυτός είναι ο 30χρονος Αλβανός που τραυματίστηκε από την αστυνομικό Νοσηλεύεται φρουρούμενος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Έγιναν 13 συλλήψεις συνολικά
1 year, 6 months ago
6

Ο 30χρονος Αλβανός που δέχθηκε τα πυρά από την 35χρονη ανθυπαστυνόμο, όταν της επιτέθηκε έχει βαρύ ποινικό μητρώο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, έχει συλληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν για εγκληματική οργάνωση, ληστείες, ναρκωτικά αλλά και για αρπαγή. Εις βάρος του εκκρεμούσαν 4 εντάλματα σύλληψης όπως γνωστοποίησε νωρίτερα με ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ.

Συνολικά έως τώρα έχουν γίνει 13 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων είναι η μητέρα και ο αδελφός του 30χρονου, που ήταν μαζί του στην εστία στου Ζωγράφου.

Η αστυνομική επιχείρηση άρχισε στις 6 το πρωί. Συμμετείχαν 6 ομάδες ΟΠΚΕ, 4 ομάδες της ΕΚΑΜ, ομάδες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Ζωγράφου
Αυτός είναι ο 30χρονος E.F. Φωτογραφία: ΕΡΤ

Υπήρχε η πληροφόρηση ότι συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά χρησιμοποιούσε την εστία ως “στρατηγείο”. Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, 35χρονη ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε. Κατά την αποχώρησή της δέχθηκε επίθεση από τον σεσημασμένο 30χρονο Αλβανό, E.F., τον οποίο τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού της όπλου.

Ζωγράφου
Φωτογραφία: ΑΠΕ

O τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Η αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

enikos.gr