Αδιανόητο περιστατικό: Νταήδες σε κλαμπ ξυλοκόπησαν κοπέλες – Τις έδειραν και με τις ζώνες τους
1 month, 6 days ago
6

Στο βίντεο φαίνεται ένας από τους πορτιέρηδες να σπρώχνει τη μια γυναίκα , και στη συνέχεια να σηκώνει στα χέρια του μια άλλη για να την απομακρύνει

Ενα απίστευτο σκηνικό καταγράφηκε σε κλαμπ ισπανική πόλης όπου νεαρές Βρετανίδες ξυλοκοπούνται μέσα στο νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με το σοκαριστικό βίντεο της Daily Mail οι εν λόγω «κύριοι», μέλη του προσωπικού στο κέντρο διασκέδασης, στην Μαρμπέγια της Ισπανίας, στέκονταν έξω από το μαγαζί και στη συνέχεια εξαπέλυσαν την άνανδρη επίθεση απέναντι στις ανυπεράσπιστες κοπέλες, μπροστά σε πλήθος κόσμου, χθες το βράδυ.

  • Διαβάστε επίσης: Τα έβαλε με τον σεκιουριτά αλλά δεν ήξερε ότι ήταν πρώην πρωταθλητής του μποξ

Ένας μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι οι κοπέλες είχαν εκδιωχθεί για πρόκληση αναστάτωσης μέσα στο κλαμπ, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Στο βίντεο φαίνεται ένας από τους πορτιέρηδες να σπρώχνει τη μια γυναίκα , και στη συνέχεια να σηκώνει στα χέρια του μια άλλη για να την απομακρύνει. Μετά ο άνδρας ρίχνει στο έδαφος τη μία κοπέλα με δύναμη ενώ δεν διστάζει να χειροδικήσει κιόλας.

Εβγαλε τη ζώνη του και τις απείλησε

Στη συνέχεια, μερικές από τις γυναίκες προχώρησαν προς την είσοδο του κλαμπ για να ζητήσουν τον λόγο για αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά, και ένας από τους πορτιέρηδες έβγαλε τη ζώνη του οργισμένος, ουσιαστικά απειλώντας να χτυπήσει τις γυναίκες αν δεν φύγουν.

Τελικά η παρέα αποχώρησε εκνευρισμένη ενώ ο κόσμος παρακολουθούσε σοκαρισμένος αυτήν την απίστευτη σκηνή που έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια του.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο