Αδωνις σε Κουντουρά: Ο Καμμένος σε στοχοποίησε, όχι εγώ -Αυτός είπε για τις σχέσεις του πατέρα σου με τη Χούντα
1 year, 2 months ago
6

Η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε η Έλενα Κουντουρά κατά του Αδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε την αντίδραση του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος την κατηγόρησε ότι αντάλλαξε την ψήφο στην συμφωνία των Πρεσπών με την υπουργική της καρέκλα.

«Καταδικάζω κάθε επίθεση εναντίον του προσώπου σας, κάθε φωτογραφία που σας στέλνουν απειλητική και οποιαδήποτε απειλή εναντίον του προσώπου σας ή της οικογένειά σας» είπε αρχικά και συνέχισε: «Θα ήμουνα πάρα πολύ χαρούμενος αν είχατε κάνει το ίδιο και για μένα το 2012 όταν ψηφίζαμε το δεύτερο μνημόνιο και είχαμε 200 mail κάθε μέρα ο καθένας μας με απειλητικά μηνύματα. Τότε δεν είδα να έχετε την ίδια ευαισθησία με μένα».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, πρόσθεσε ότι «ναι, ο βουλευτής έχει συνταγματικό δικαίωμα συνείδησης όταν φτάνει όμως σε ένα όριο που να έχει τόσο τεράστια διάσταση σε σχέση με αυτά που έλεγε στο παρελθόν όπως η κ. Κουντουρά ψηφίζει αυτό που νομίζει και παραιτείται. Δεν ανταλλάσσει την συνείδηση του με υπουργική καρέκλα όπως κάνατε εσείς».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε απευθυνόμενος προς την υπουργό Τουρισμού: «Ήρθατε εδώ κλαίουσα κάνοντας επίθεση σε μένα αλλά ξεχάσατε τον Πάνο Καμμένο ο οποίος ήταν εκείνος που κατηγορούσε τον πατέρα σας ότι έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου. Τον είχατε αρχηγό μέχρι προχθές και είδα με έκπληξη ότι για τον κ. Καμμένο δεν είπατε τίποτα. Να γιατί σας κατηγορούμε ότι είναι όλα σικέ και γιατί σας κατηγορούμε ότι ξεπουλήσατε την Μακεδονία για να μείνετε υπουργός κ. Κουντουρά».

Στην παρέμβαση Γεωργιάδη απάντησε εκ νέου η κ. Κουντουρά.

«Στην ομιλία μου αυτό είπα ότι ο κ Γεωργιάδης για κάποιο λόγο αντί να ασχολείται με τη δική του πολιτική πορεία ασχολείται με μένα. Με έχει στοχοποιήσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες στις ομιλίες του παντού μιλάει για μένα. Και μιλάει με τα χειρότερα λόγια και μετά κρύβεται από αυτό. Το είδατε και σήμερα μόνοι σας».