Αδωνις σε ΣΥΡΙΖΑ: Φάτε τώρα τον «κεντροδεξιό» Καμμένο που σας λέει «προδότες»!
4 months, 6 days ago
6

Σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε από το βήμα της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι ψεύδεται όταν λέει πως δεν μπορούσε τον περασμένο Ιούνιο να ρίξει την κυβέρνηση ψηφίζοντας την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η ΝΔ.

«Όταν αποφάσισε να αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση, ο Τσίπρας αναγκάστηκε να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Τι θα γινόταν αν ήρε την εμπιστοσύνη του τότε; Όπως ακριβώς έκανε τώρα θα ζητούσε ψήφο εμπιστοσύνης, όμως τότε δεν είχε προλάβει να κλείσει συμφωνία με την Παπακώστα και την Κουντουρά. Άρα τότε αν ο Καμμένος υποστήριζε την πρόταση δυσπιστίας θα είχε πέσει η κυβέρνηση και δεν θα είχε ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών».

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για πραγματικό τραγέλαφο καθώς όπως ανέφερε στις 11.7.18 η πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ έχει την υπογραφή του Υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου.

«Πρόκειται για πραγματικό τραγέλαφο που μόνο η κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστεράς μπορούσε να προσφέρει».

Ο κ. Γεωργιάδης απευθύνθηκε και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την φράση του Πάνου Καμμένου περί προδοτικής συμφωνίας.

«Είπε ότι είναι μια προδοτική συμφωνία άρα για σας που την ψηφίσατε και τον Πρωθυπουργό ότι είστε προδότες. Φάτε το “προδότες” από τον …κεντροδεξιό, όπως τον αποκαλούσατε, Kαμμένο για να μάθετε με ποιον συνεργάζεστε»

Ωστόσο ο κ. Γεωργιάδης έμεινε εντός κομματικής γραμμής συντασσόμενος με την άποψη του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι όσοι ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι προδότες «Προδοσίες δεν κάνατε, προδότες δεν είστε αλλά μεγάλη ζημιά κάνατε στην Ελλάδα».